Χωρίς χρέωση από την Q η χρήση του WhatsApp

Απεριόριστη χρήση της διάσημης κινητής εφαρμογής επικοινωνίας WhatsApp, που εξαγοράστηκε πρόσφατα από το Facebook έναντι 18 δισ. δολαρίων, για τους συνδρομητές της Q ανακοίνωσε την Δευτέρα η Wind.

Απεριόριστη χρήση της διάσημης κινητής εφαρμογής επικοινωνίας WhatsApp, που εξαγοράστηκε πρόσφατα από το Facebook έναντι 18 δισ. δολαρίων, για τους συνδρομητές της Q ανακοίνωσε την Δευτέρα η Wind.
Σύμφωνα με την εταιρία, οι συνδρομητές της Q θα μπορούν να χρησιμοποιούν το WhatsApp xωρίς καμία χρέωση δεδομένων.
«Συγκεκριμένα, χάρη στην συνεργασία της WIND Ελλάς με την WhatsApp Inc., όλοι οι συνδρομητές Q θα μπορούν να κάνουν chatting, group chatting, να μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο και ηχητικά μηνύματα με τους φίλους και την οικογένειά τους, χωρίς καμία χρέωση για τη χρήση δεδομένων της εφαρμογής» αναφέρει η Wind
Όπως τονίζεται, η WIND Ελλάς είναι ο πρώτος πάροχος κινητής στην Ελλάδα που συνεργάζεται με την WhatsApp, παρέχοντας την δυνατότητα στους συνδρομητές της Q να «χρησιμοποιούν την εφαρμογή χωρίς να αναζητούν τη σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi ή να αγοράσουν κάποιο πακέτο δεδομένων κινητής».
«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι αυτή τη συνεργασία η οποία θα ωφελήσει τους κατόχους κάρτας Q πολλαπλά. Η επικοινωνία γίνεται ανέμελη καθώς οι συνδρομητές της δεν χρειάζεται να ψάχνουν για δωρεάν Wi-Fi και μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς να χρεώνονται για τα δεδομένα τους. Επιπλέον δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τα διαθέσιμα ΜΒs τους και χρησιμοποιούν μια «πλούσια» υπηρεσία για να επικοινωνούν και να μοιράζονται με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούν», δήλωσε ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής WIND, κ. Κώστας Τσαγκανός.
«Η WhatsApp είναι χαρούμενη που συνεργάζεται στην Ελλάδα με την WIND Ελλάς, καθώς προσφέρει στους συνδρομητές της νέα προϊόντα που προωθούν τη διασύνδεση. Με περισσότερους από 600 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλον τον κόσμο, παραμένουμε εστιασμένοι στο να βοηθάμε τους ανθρώπους να επικοινωνούν και να μένουν σε επαφή με ένα τρόπο που έχει γίνει μέρος της καθημερινής τους ζωής» δήλωσε ο συνιδρυτής του WhatsApp, κ. Μπράιν Άκτον.
«Η δωρεάν χρήση δεδομένων της εφαρμογής WhatsApp προσφέρεται χωρίς καμία προϋπόθεση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015 στους συνδρομητές της Q. Μετά από αυτή την ημερομηνία θα αρκεί μια οποιαδήποτε ανανέωση στο διάστημα των τελευταίων 60 ημερών για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη δωρεάν χρήση της» σημειώνει η Wind.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk