Στην παραγωγή, διανομή και διάθεση των κορυφαίων σημάτων Tuborg Club Soda και Tuborg Tonic Water στην ελληνική αγορά από την 1η Ιανουαρίου 2015, προχωράει η Μύθος Ζυθοποιία. Η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για διαρκή ανάπτυξη και αξιοποίηση των προοπτικών που παρουσιάζει η ελληνική αγορά.
Με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία του Carlsberg Group, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Μύθος Ζυθοποιία διευρύνει τη δραστηριότητα της με όχημα δύο σήματα – ηγέτες, που αποτελούν τη Νο 1 επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών. Τα σήματα Tuborg Club Soda και Tuborg Tonic Water κατέχουν μερίδιο της τάξης του 2,5% στον ανταγωνιστικό κλάδο των αναψυκτικών και διαθέτουν ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης και περαιτέρω διείσδυσης στην ελληνική αγορά.
Η παραγωγή, διανομή και διάθεση των Tuborg Club Soda και Tuborg Tonic Water υποστηρίζεται με την υλοποίηση επένδυσης ύψους 2 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της μονάδας παραγωγής στη Σίνδο. Ταυτόχρονα, η Μύθος Ζυθοποιία έχει προχωρήσει στη σύναψη συμφωνίας με την ΕΠΑΠ (Ένωση Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών) για την παραγωγή μέρους των σημάτων Tuborg Club Soda και Tuborg Tonic Water.
Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Αλέξανδρος Καραφυλλίδης της Μύθος Ζυθοποιία «Η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου μας με τα συγκεκριμένα σήματα αποτελεί επένδυση στρατηγικής σημασίας και έμπρακτη επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης της εταιρείας στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Πρόκειται για μια επιχειρηματική κίνηση που ενισχύει το ήδη ισχυρό αποτύπωμα του Ομίλου Carlsberg στην Ελλάδα. Παράλληλα, ενισχύουμε την ανάπτυξη τοπικών παραγωγών στηρίζοντας την περιοχή της Ορεστιάδας μέσα από την ανάθεση μέρους της παραγωγής μας στην ΕΠΑΠ»