• Αναζήτηση
 • Θεατρικό group therapy

  Οι ηθοποιοί είναι και οικοδεσπότες. Σε υποδέχονται στον χώρο τους και σου προσφέρουν μια κούπα τσάι – αν θες ζάχαρη, υπάρχει πάνω στο μεγάλο τραπέζι όπου θα καθήσεις μαζί με άλλους 19 θεατές.

  Οι ηθοποιοί είναι και οικοδεσπότες. Σε υποδέχονται στον χώρο τους και σου προσφέρουν μια κούπα τσάι – αν θες ζάχαρη, υπάρχει πάνω στο μεγάλο τραπέζι όπου θα καθήσεις μαζί με άλλους 19 θεατές. Στη μέση του τραπεζιού κάθονται αντικριστά οι δύο ηθοποιοί και η παράσταση αρχίζει. Το «The Oh fuck moment» των Κρις Θορπ και Χάνα Τζέιν Γουόκερ είναι ένας απολαυστικός απολογισμός των λαθών του ανθρωπίνου είδους από τα πρώτα ξυπόλυτα βήματά του στον πλανήτη ως σήμερα. Η Γιούλα Μπούνταλη και ο Χάρης Αττώνης έχουν το ταλέντο να σε κάνουν να νιώθεις άνετα για να εξομολογηθείς μπροστά σε όλους πότε ήταν η φορά που τα θαλάσσωσες άσχημα, αφού κι εκείνοι μοιράζονται μαζί σου στιγμές που προτιμούσαν να ανοίξει η γη και να τους καταπιεί. Εκεί που κανένα συγγνώμη δεν είναι αρκετό για να σε κάνει να επανορθώσεις, εκεί που νιώθεις ότι είσαι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου, έρχεται αυτή η παράσταση «συμμετοχικού θεάτρου», σαν απελευθερωτική ομαδική ψυχοθεραπεία, να σε διαβεβαιώσει ότι τη στιγμή που νιώθεις πιο μόνος από ποτέ, στην πραγματικότητα είσαι πιο συνδεδεμένος από ποτέ με όσους έχουν κάνει φριχτά λάθη κατά τη διάρκεια της ατελούς ύπαρξής τους. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Γαβριέλλα Τριανταφύλλη και η κάθαρση αυτή συντελείται στον χώρο του Bios επί της Πειραιώς.

  ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

  Πολιτισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η ζωή σε ένα private jet… Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής τίναξε βαριεστημένα τη στάχτη του πούρου του. Ρούφηξε μια γουλιά από το τσάι... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk