Στην κάλυψη 70 θέσεων με μετατάξεις προχωρεί ο ΕΟΦ

Στην κάλυψη 70 θέσεων υπαλλήλων με μετάταξη, από το υπουργείο Υγείας και εποπτευόμενους φορείς, θα προχωρήσουν οι αρμόδιοι του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Στην κάλυψη 70 θέσεων υπαλλήλων με μετάταξη, από το υπουργείο Υγείας και εποπτευόμενους φορείς, θα προχωρήσουν οι αρμόδιοι του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ). Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού καλούν τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Διοικητικού του ΕΟΦ, από τις 15 έως τις 30 Οκτωβρίου.

Τα κριτήρια επιλογής και τα δικαιολογητικά περιγράφονται αναλυτικά στην ανακοίνωση η οποία έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΕΟΦ.

Ειδικότερα, οι θέσεις των υπαλλήλων οι οποίες θα καλυφθούν με μετάταξη είναι: ΠΕ Φαρμακοποιών (9), ΠΕ Χημικών Βιοχημικών (6), ΠΕ Χημικών Μηχανικών (2), ΠΕ Ιατρών (3), ΠΕ Κτηνιάτρων (3), ΠΕ Βιολόγων (4), ΠΕ Οικονομικού (5), ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού (6), ΠΕ Επιστήμης Υπολογιστών (3), ΠΕ Πολιτικών μηχανικών/μηχανολόγων μηχανικών (1), ΠΕ Διοικητικού (3), ΠΕ Στατιστικής (3), ΤΕ Τεχνολόγων Εργαστηρίων (3), ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού (2), ΤΕ Πληροφορικής (3), ΔΕ Διοικητικού (2), ΔΕ Χειριστών ΗΥ (2), ΔΕ Παρασκευαστών (3), ΔΕ Τεχνικών (2), ΔΕ Οδηγών (2), ΔΕ Τηλεφωνητών (1), ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού (2).
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν: οι μόνιμοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που υπηρετούν στο υπουργείο Υγείας ή σε εποπτευόμενους από αυτό φορείς και έχουν συμπληρώσει πέντε έτη από το διορισμό τους ή από προηγούμενη μετάταξη και οι οποίοι δεν έχουν οιοδήποτε κώλυμα από άλλη γενική ή ειδική διάταξη.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά συμμετοχής στην Διεύθυνση Διοικητικού -Τμήμα Προσωπικού του ΕΟΦ (ταχ. δ/νση: Μεσογείων 284, ΤΚ 15562, Χολαργός Αττικής), με την ένδειξη: «Αίτηση συμμετοχής στην Ανακοίνωση – Πρόσκληση για μετάταξη υπαλλήλων στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων». Τα κριτήρια επιλογής και τα δικαιολογητικά περιγράφονται αναλυτικά στην ανακοίνωση η οποία έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΕΟΦ.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk