Με επίκεντρο την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη συνάντηση της περιφερειάρχου Αττικής κυρίας Ρένας Δούρου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, ο κ. Αλαφούζος γνωστοποίησε ότι η ΠΑΕ πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση κατά της αρνητικής απόφασης του Ε’ Κλιμακίου (ΣΤ’ Διακοπών) του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη σύμβαση των επτά εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η κυρία Δούρου επανέλαβε την πάγια θέση της ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες καθώς και τη βούληση της κοινωνίας των πολιτών. Οι δύο πλευρές υπογράμμισαν την ανάγκη να αποκτήσει, με νομικά αδιάβλητο τρόπο, ο ιστορικός σύλλογος τις εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στην ιστορία του.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρευρέθηκε και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αττικής, κυρία Ερμίνα Κυπριανίδου.