Το drone της κολάσεως!

''

Ο φωτογράφος Ράγκναρ Σίγκουρτσον και ο σκηνοθέτης Ερικ Τσενγκ που ειδικεύεται στη καταγραφή εικόνων από αέρος πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ομολογουμένως άκρως εντυπωσιακή συνεργασία. Εστειλαν ένα αυτόνομο ρομποτικό όχημα DJI Phantom 2 μέσα σε ένα ενεργό ηφαίστειο της Ισλανδίας. Το drone ήταν εφοδιασμένο με μια κάμερα GoPro Hero3 action camera και πέταξε μέσα στο ηφαίστειο Bardarbunga το οποίο από τον Αυγουστο άρχισε να βρυχάται και στα μέσα Σεπτεμβρίου βρισκόταν πλέον σε πλήρη διέγερση.

Ο φωτογράφος Ράγκναρ Σίγκουρτσον και ο σκηνοθέτης Ερικ Τσενγκ που ειδικεύεται στη καταγραφή εικόνων από αέρος πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ομολογουμένως άκρως εντυπωσιακή συνεργασία. Εστειλαν ένα αυτόνομο ρομποτικό όχημα DJI Phantom 2 μέσα σε ένα ενεργό ηφαίστειο της Ισλανδίας. Το drone ήταν εφοδιασμένο με μια κάμερα GoPro Hero3 action camera και πέταξε μέσα στο ηφαίστειο Bardarbunga το οποίο από τον Αύγουστο άρχισε να βρυχάται και στα μέσα Σεπτεμβρίου βρισκόταν πλέον σε πλήρη διέγερση.
Το drone στις 20 Σεπτεμβρίου μπήκε στο ηφαίστειο και κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες τις οποίες έδωσαν τώρα στη δημοσιότητα οι συνεργάτες. To drone μετέδωσε τις εικόνες αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να αντέξει τις συνθήκες στο ηφαίστειο και ειδικά τις υψηλές θερμοκρασίες και καταστράφηκε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Science
Σίβυλλα
Helios Kiosk