Σχέδιο ανωμαλίας από τον ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, επικεντρώνοντας τα πυρά της στα τελευταία ευρήματα δημοσκόπησης, που φέρνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης 11 μονάδες μπροστά από τη ΝΔ στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Σοφία Βούλτεψη τόνισε ότι εξελίσσεται ένα σχέδιο ανωμαλίας, που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται αμέσως μετά τις εκλογές, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε χιλιάδες ψηφοφόρους.

Τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε μπροστά τα ζητήματα της ΔΕΗ, του αιγιαλού και τώρα των δημοσκοπήσεων είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και υπογράμμισε ότι κάποιες από τις δημοσκοπήσεις -και ειδικά την τελευταία της Public Issue-, τις αμφισβητεί.

Η Σοφία Βούλτεψη έκανε λόγο για γκεμπελική τακτική, εξηγώντας ότι ο κόσμος είναι ευκολότερο να πιστέψει ένα μεγάλο ψέμα, όπως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 11 μονάδες μπροστά από τη ΝΔ.

Προπαγάνδα είναι η συγκάλυψη της πραγματικότητας, κι όχι η αποκάλυψή της, απάντησε η Public Issue.

Παράλληλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος περιέλαβε μέσα στο σχέδιο ανωμαλίας διάφορες διαρροές, που αφορούν και την ίδια, όπως ότι πρόκειται να παραιτηθεί, κάτι το οποίο διέψευσε, ή ότι υπάρχουν διαφωνίες στο Μέγαρο Μαξίμου.