Ενας 25χρονος Αρχιφύλακας είναι μεταξύ των επτά συλληφθέντων για κατοχή ναρκωτικών στην Κομοτηνή.

Συνελήφθησαν, επίσης, 30χρονος Αλβανός και άλλοι πέντε Ελληνες, ηλικίας 20 έως 28 ετών.

Προηγήθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, στη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 30χρονος αλλοδαπός, κατά την αποβίβασή του από αμαξοστοιχία του δρομολογίου Κομοτηνής-Αθήνας.

Σε σωματικό έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς μεικτού βάρους 9,5 και 4,5 γραμμαρίων αντίστοιχα, νάιλον συσκευασία με ακατέργαστο χασίς αναμεμειγμένο με καπνό μεικτού βάρους 13,9 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη μεικτού βάρους 1,4 γραμμαρίων.

Σε έρευνα σε κατοικία στην Κομοτηνή, συνελήφθησαν και οι υπόλοιποι έξι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Στο σπίτι αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν νάιλον συσκευασία με χασίς μεικτού βάρους 5 γραμμαρίων, 33 χρησιμοποιημένα τσιγάρα χασίς αναμεμειγμένα με καπνό, τρεις μεταλλικοί θρυμματιστές με υπολείμματα κάνναβης, ξύλινη πίπα με υπολείμματα χασίς και ναργιλέδες, γυάλινη φιάλη 700 ml αλκοολούχου ποτού από εκχύλισμα χασίς κάνναβης και σιδερογροθιά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης.