Σε διαδικασία αναζήτησης των αναπληρωτών του, βρίσκεται ο νέος πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, που είχε χθες την πρώτη σύσκεψη με τους συνεργάτες του για τα θέματα διοίκησης του Ιδρύματος.
Αμέσως μετά την σύσκεψη έγινε προσωρινή ανάθεση καθηκόντων Γραμματέα του Ιδρύματος στον καθηγητή κ. Κώστα Φασούλη, ενώ συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα της Συγκλήτου.
Το κύριο θέμα που συζητήθηκε ήταν τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την νέα σύμβαση σίτισης των φοιτητών, ενώ αναζητήθηκαν λύσεις στα θέματα φύλαξης και καθαριότητας του Ιδρύματος και κανονίστηκαν θέματα αρμοδιοτήτων και συντονισμού εντός της πρυτανείας.
Πάντως σήμερα συζητήθηκε και το θέμα της αναστάτωσης που δημιουργήθηκε χθες κατά τον αγιασμό και την ανάληψη καθηκόντων του νέου πρύτανη, καθώς την τελετή παρενόχλησαν περίπου είκοσι φοιτητές φωνάζοντας συνθήματα κατά της διαγραφής άλλων φοιτητών που είναι στην κατηγορία των «αιωνίων».
«Η μικρή ομάδα φοιτητών έπεισε όλους τους παρευρεθέντες ακόμη περισσότερο για την ουσιαστική προοπτική που σημαίνει αυτή η αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του Iδρύματος» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της πρυτανείας του Ιδρύματος.