Ποτάμι: Βολές κατά Τσίπρα για το Αγιον Ορος

Εκστρατεία ενημέρωσης αλλά και οικονομικής ενίσχυσης άρχισαν ο αρχηγός και τα μέλη του Ποταμιού.

Εκστρατεία ενημέρωσης αλλά και οικονομικής ενίσχυσης άρχισαν ο αρχηγός και τα μέλη του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με εθελοντές βγήκαν στους δρόμους του Θησείου και μοίρασαν το βιβλίο με τις θέσεις του κόμματος.

Τον Σεπτέμβριο θα υπάρξει και δεύτερη έκδοση, στην οποία όπως έχει γίνει γνωστό θα υπάρχουν και οι 21 κυβερνητικές προτάσεις του κόμματος.

Ο Στ. Θεοδωράκης σχολίασε και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στους πολίτες ο ενιαίος φόρος ακινήτων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στην Ελλάδα όποιος έχει σπίτι πληρώνει πλέον ενοίκιο στο κράτος».

«Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει φόρος ακίνητης περιουσίας αλλά στην χώρα μας όποιος έχει σπίτι πληρώνει πλέον νοίκι στο κράτος και αυτό πρέπει να διορθωθεί», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγιον Ορος ο Σταύρος σχολίασε ότι «κάποτε η Αριστερά ζητούσε να περάσει στο κράτος η εκκλησιαστική και μοναστηριακή περιουσία, τώρα όμως κάποιοι αριστεροί στην προσπάθεια τους να κυβερνήσουν υπόσχονται φορολογικές ελαφρύνσεις ακόμη και στα μοναστήρια».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι «όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να συμμετέχουν ισότιμα στη φορολόγηση» αναφέροντας ότι δεν βλέπει το λόγο να μην φορολογείται ένα πλούσιο μοναστήρι που έχει πολυκατοικίες στο κέντρο της Αθήνας. «Θα πρέπει να εξαιρεθούν μόνο ιδρύματα, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, αλλά και εκκλησιαστικά ιδρύματα που προσφέρουν κοινωφελές έργο» είπε χαρακτηριστικά.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk