Ξένες ταινίες

«Εκτός ελέγχου» (Out of sight)
Star, 22.00
Ενας δραπέτης και μια αστυνομικίνα (Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζένιφερ Λόπεζ) θα γίνουν ένα συναρπαστικό κινηματογραφικό ζευγάρι σε αυτή την εκρηκτική ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ που βασίστηκε στο ατμοσφαιρικό, νουάρ μυθιστόρημα του Ελμορ Λέναρντ. (ΗΠΑ, 1998, 112′)
«Η αληθινή ιστορία του Τζένκις Χαν» (Mongol)
ΝΕΡΙΤ, 22.45
Επος του ρώσου σκηνοθέτη Σεργκέι Μποντρόφ, καλύπτει τα πάντα γύρω από τον μύθο του Τζένκις Χαν (Τατανόμπου Ασάνο) που τον 13ο αιώνα κατέκτησε τον μισό πλανήτη. (Ρωσία / Γερμανία / Καζακστάν, 2007, 120′)
Ελληνική σειρά

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Alpha, 22.00
Η Βάσω ζητάει απ’ τον Χάρη να συνοδέψει την ξαδέρφη της σ’ ένα πάρτι, για να ζηλέψει ο πρώην της. Ο Χάρης δέχεται να βοηθήσει, αλλά «ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις». Η Μαρίνα φτιάχνει τους αστρολογικούς χάρτες της οικογένειας με τη βοήθεια ενός προγράμματος στο ίντερνετ. Έχει όμως πολλές απορίες και αποφασίζει να επισκεφτεί έναν κανονικό αστρολόγο. Εκεί όμως μαθαίνει κάτι για τον Αλέξανδρο που την αναστατώνει… Ο Μηνάς επιμένει ότι το ίντερνετ είναι επικίνδυνο και άχρηστο. Η Βούλα, προσπαθεί να τον πείσει ότι κάνει λάθος κι ότι, αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Ο Μηνάς εμμένει στις απόψεις του μέχρι που ανακαλύπτει ότι τελικά το χρειάζεται…
Ξένη σειρά

«CSI Miami: Στον τόπο του εγκλήματος»
ΣΚΑΪ, 23.00
Ο Γουόλτερ και η Κέιλι ερευνούν μια δολοφονία σε ένα σπίτι στο Μαϊάμι, όταν ένας τυφώνας σαρώνει την περιοχή, καταστρέφοντας το κτίριο και όλα τα στοιχεία της υπόθεσης. Ακολουθώντας τα ίχνη της καταστροφής, η ομάδα φτάνει και σ’ ένα δεύτερο πτώμα που βρίσκεται μέσα σ’ ένα κοντινό οίκημα.