Ρ. Κράτσα: «Η Ν.Δ. θα είναι πρώτο κόμμα»

Την Πέμπτη 8 Μαΐου η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ., μίλησε στον Βήμα fm για τις ευρωεκλογές

Την Πέμπτη 8 Μαΐου η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Ρόδη Κράτσα μίλησε στις «Πρωινές Διαδρομές» και στους Βασίλη Αδαμόπουλο και Σωτήρη Ξενάκη για τις ευρωεκλογές.{{{ audio1 }}}

Για τις ευρωεκλογές

«Ο προεκλογικός χρόνος είναι πολύ σύντομος για να γίνει μια ουσιαστική επικοινωνία, αλλά έχω εντυπωσιαστεί από το ενδιαφέρον του κόσμου για την Ευρώπη. Έχουν ανάγκη να ακούσουν και να καταλάβουν, όπως και το μήνυμα που θέλω να περάσω για τη συνευθύνη μας στην κρίση. Πού φταίει η Ελλάδα και πού η Ευρώπη και τι πρέπει να κάνουμε. Είναι λοιπόν σημαντικό να καταλάβουν οι πολίτες ότι η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση είναι μονόδρομος. Και πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά στις σειρήνες του λαϊκισμού που θέλουν να διαλύσουν την Ευρώπη. Σημασία έχει μετά το όραμα να υπάρχει ένα πολιτικό σχέδιο και πρέπει να δεσμευτούμε για να γίνει καλύτερο, διότι τα βήματα που έχουν γίνει είναι δειλά.

Βλέπω καλά τη Ν.Δ. Βλέπω τα στελέχη μας να δείχνουν μεγαλύτερη συσπείρωση και ο κόσμος να καταλαβαίνει, με μεγάλη σύνεση και στάση αναμονής, για τα αποτελέσματα της οικονομίας στην καθημερινή ζωή. Δεν είναι αγανακτισμένοι πια, αλλά βρίσκονται στο δρόμο αναμονής με την ελπίδα. Τη βλέπω πρώτο κόμμα, για να σταθεροποιήσει όλα αυτά που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk