Αυτό ήταν. Μετά από άφθονες υποθέσεις, συζητήσεις και σχόλια, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται πως το αποφάσισε: δεν πρόκειται να συμμετάσχει ξανά ως κριτής σε επόμενη σεζόν του ριάλιτι The X Factor. «Πήρε την απόφασή της και δεν πρόκειται να επιστρέψει», ανέφερε μια πηγή από το φιλικό περιβάλλον της ποπ σταρ. «Θέλει να επικεντρωθεί στη μουσική της».

Ανεξάρτητα από το αν ισχύει το ότι θέλει να επικεντρωθεί στη μουσική της ή όχι, η 31χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς πήρε αντιφατικά σχόλια για την παρουσία της στην κριτική επιτροπή με τον τηλεοπτικό κριτικό του People να αναφέρει ότι η Σπίαρς μπορεί να κόμισε αρκετή γοητεία, δεν κατάφερε, όμως, να φέρει στο σόου την ανανέωση όπως είχε κάνει ο Στίβεν Τάιλερ και η Τζένιφερ Λόπεζ σε προηγούμενες σεζόν.

Τα νέα ήρθαν μερικές μέρες μετά τις ανακοινώσεις του προέδρου του τηλεοπτικού δικτύου Fox, Κέβιν Ράιλι ότι ήταν ευχαριστημένος με τη δουλειά της Μπρίτνεϊ στο σόου.

«Πιστεύω ότι πήγε πολύ καλά», ανέφερε ο Ράιλι…Πιστεύω ότι η Μπρίτνεϊ έκανε καλή δουλειά. Ο κόσμος είναι γοητευμένος μαζί της και πάντα θα είναι… Η τηλεθέαση ήταν υψηλότερη πέρσι αλλά πιστεύω ότι το σόου ήταν καλύτερο φέτος. Ταίριαζε σ’ αυτό το πάνελ ωραία».