Το κορίτσι του Σταύρου Νιάρχου junior η όμορφη αριστοκρατική Τζέσικα Χαρτ λατρεύει τα prints. Το supermodel εμφανίστηκε με ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά σύνολα της Prada, στο club «Loulou’s» του Λονδίνου. Παντελόνι με vintage γραφικά στο χρώμα της σοκολάτας και μoβ μακριά καζάκα με πορτοκαλί μοτίβα.

Τα prints είναι η κυρίαρχη τάση του φετινού χειμώνα. Με vintage γραφικά όπως αυτά που εμπνεύστηκε η Miucia Prada η οποία στο τέλος του εντυπωσιακού fashion show της μίλησε για την «ευτυχία, τη χαρά την ικανοποίηση που προσφέρει η μόδα». Με επαναλαμβανόμενα μοτίβα που θυμίζουν ψυχεδελικά project όπως αυτά των Peter Pilotto, Fendi, Mary Katrantzou, Stella Mc Cartney. Με καλειδοσκοπικά σχέδια τα όποια κάνουν τα κορίτσια να μοιάζουν με super stars των 70’s. Οι γυναίκες τολμούν να φορούν ρούχα με γεωμετρικά σχέδια και εξτρίμ πολλές φορές συνδυασμούς. Η μόδα εξάλλου φέτος ευνοεί εκείνες οι οποίες τολμούν να παίξουν με τις τάσεις,τα χρώματα , τα μοτίβα τα εκκεντρικά αξεσουάρ.

ΤΑ PRINTS KAI OI SUPER STARS

Η νεαρή ντίβα της μουσικής σκηνής Taylor Swift , η Kate Moss, η Miranda Kerr, η Blake Lively είναι φανατικές οπαδοί των prints. Ακολουθήστε το στiλ των stars και super models. Απλά πρέπει να προσέχετε την συνολική εικόνα σας αν επιθυμείτε να «υιοθετήσετε» τη συγκεκριμένη τάση. Τα μαλλιά πέφτουν ολόισια στους ώμους .Οι μπουκλες , σκάλες και περίτεχνα σινιόν δεν ταιριάζουν στα prints. Το μακιγιάζ επιβάλλει πορσελάνινη επιδερμίδα, smoky eyes και nude χείλη. Μια μόδα άκρως διασκεδαστική που μας γυρίζει πίσω σε χαρούμενες, ξένοιαστες εποχές. Τα πλέον χαρακτηριστικά outfits της κυρίαρχης αυτής τάσης του χειμώνα είναι εδώ.

PRADA

Παλτό με κίτρινα και σοκολά μοτίβα και φαρδιές δερμάτινες ζώνες στην μέση. Μακριές καζάκες σε ροζ, μοβ, πορτοκαλί πάνω από μονόχρωμα παντελόνια ή άλλα με «διαφορετικού ύφους» prints.

CACHAREL

Παντελόνια με μεγάλα σοκολά και εκρού prints. Φορέματα μαύρα με εντυπωσιακά κόκκινα prints πάνω από deep red κολάν.

MANISH ARORA

Από τα πιο εντυπωσιακά Prints της σεζόν. Με εκτυφλωτικά χρώματα.

ROCHAS

Μια συλλογή εμπνευσμένη από τα κεραμικά του artist Marco Zanini. Τα prints είναι στο χρώμα της σοκολάτας, του ροζ, του μοβ του πράσινου.

CARVEN

Ο Guillaume Henry συνδυάζει τα κοντά φορέματα του με τα κίτρινα,μπεζ, πορτοκαλί, σοκολά prints με κοντές μονόχρωμες ζακέτες.

GIAMBATTISTA VALLI

Prints σε μαύρο και λευκό

NINA RICCI

Τα prints πάνω σε αραχνοΰφαντα φορέματα. Έτσι όπως τα εμπνεύστηκε ο Peter Copping .

KENZO

Παλτό, παντελόνια, μπλούζες και μπουφάν με μαύρα, μoβ και λευκά prints.

HERMES

Μακριές φούστες με φαρδιά μπλουζόν στα κόκκινα, λιλά και μαύρα prints. Παντελόνια και μπλούζες με prints σε πορτοκαλί και μάυρο. Συνοδεύονται από τα δερμάτινα καλοδουλεμένα σακάκια του οίκου.

JUNYA WATANABE

Τα φαρδιά φορέματα της λατρεύουν τα prints.

MIU MIU

Τα supermodels του οίκου περπατούν στην πασαρέλα φορώντας εκρηκτικά prints που θυμίζουν φιγούρες του wallpaper. Ψυχεδελικά σχέδια για τα oversized jackets, τα παντελόνια, τα φορέματα, τις φούστες, τα παλτό.

VALENTINO

Μακριά φορέματα με καφέ και πορτοκαλί prints.

LOUIS VUITTON

Καλοδουλεμένα πολυτελή σύνολα με prints. Σε γκρι, μωβ,μπλε ,μαύρο, κόκκινο ,ασημί.

CHRISTOPHER KANE

Σύνολα girly με κόκκινα και λευκά prints.

CARLOS MIELE

Sexy στενά φορέματα με κίτρινα, χρυσαφί και μπρονζέ μοτίβα τα οποία «ντραπάρουν» στην περιφέρεια.

ALTUZARRA

Εξαιρετικά παλτό με μαύρα και λευκά prints που συνδυάζονται με τεράστιους λευκούς γούνινους γιακάδες. Στα βραδινά φορέματα τα prints του είναι γεμάτα εκτυφλωτικές παγέτες.

DIANEVONFURSTENBERG

Μεταξωτά πουκάμισα με γκρι και ροζ prints. One shoulder λευκές φόρμες με μαύρα prints.

ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΑRRAS

Τα prints του είναι ίσως τα ωραιότερα που έχουμε δει στις πασαρέλες. Ο Marras κάνει ευφάνταστους πολυτελείς συνδυασμούς. Όπως εξομολογείται ο ίδιος πηγή έμπνευσης του είναι η Ιταλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Mίλι.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Μεγάλα στρογγυλά γυαλιά σε πορτοκαλί, μοβ και ασημί της Louis Vuitton.

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της Prada με τις μπαρέτες. Σε λευκό με μικρά κόκκινα λουλούδια, σε κίτρινο ,μαύρο, σοκολά και κίτρινο. Τσάντες με μoβ prints μεγάλα λευκά χερούλια και χρυσές αγκράφες.

Τα κίτρινα τετράγωνα τσαντάκια του Dior. Τα πράσινα-πορτοκαλι «βαλιτσάκια» της Miu Miu.

Πορτοκαλί τετράγωνα τσαντάκια της Chloe.

Μουσταρδί παπούτσια με μπαρέτες του Marc Jacobs .

Τετράγωνοι φάκελοι στο χρώμα του μπρούτζου και την υπογραφή Tod’s.

Πράσινοι φάκελοι Roger Vivier.

Μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια με μπαρέτες του Walter Steiger.

Oι πανύψηλες μπότες σε μoβ με μαύρα prints της Versus.

Τα μπλε μποτίνια με τα κόκκινα και κίτρινα prints του Nicholas Kirkwood.