Σύλλογος Ολυμπιονικών για Παπαχρήστου: «Κρίμα»

Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Ολυμπιονικών αναφέρθηκε στο συμβάν με τη Βούλα Παπαχρήστου, χωρίς ωστόσο να πάρει θέση υπέρ της Ελληνίδας πρωταθλήτριας. Όπως αναφέρεται, «ιδιαίτερα σε ευαίσθητες χρονικές περιόδους, όπως είναι η παραμονή της έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων, οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε ή το τι αναπαράγουμε στα social media»

Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Ολυμπιονικών αναφέρθηκε στο συμβάν με τη Βούλα Παπαχρήστου, χωρίς ωστόσο να πάρει θέση υπέρ της Ελληνίδας πρωταθλήτριας. Όπως αναφέρεται, «ιδιαίτερα σε ευαίσθητες χρονικές περιόδους, όπως είναι η παραμονή της έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων, οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε ή το τι αναπαράγουμε στα social media».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι πολύ κρίμα, όλο αυτό το περιστατικό που συνέβη σήμερα.

Για εμάς τους αθλητές είναι αντιληπτή η δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η Βούλα Παπαχρήστου, καθώς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, τους κόπους και τις δυσκολίες που περνάει κάποιος, προκειμένου να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όμως ιδιαίτερα σε ευαίσθητες χρονικές περιόδους, όπως είναι η παραμονή της έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων, όπου όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω στους αθλητές, οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε ή το τι αναπαράγουμε στα social media, καθώς η οποιαδήποτε δήλωση -έστω και χάριν αστεϊσμού- μπορεί να γιγαντωθεί και να πάρει διαστάσεις.

Οι Έλληνες Αθλητές έχουμε σαν Στόχο και Αποστολή, να αγωνιζόμαστε για την Πατρίδα και τα Αθλητικά Ιδεώδη. Για εμάς ο αγώνας είναι ο ορισμός της αποδοχής της διαφορετικότητας, σεβόμενοι όλους τους Αντιπάλους, με τους οποίους δεν μας χωρίζει τίποτα άλλο, παρά μόνο η αξία εκπροσώπηση των χωρών μας.

Για εμάς τέλος, προέχει η Προστασία, η Ηρεμία και το Κύρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής και κάνουμε έκκληση προς όλους τους αρμόδιους φορείς, να συμβάλλουν ως προς την διαφύλαξη των παραπάνω».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk