Το σινεφίλ podcast του Βήματος «Σινεμά στη σέντρα» θα δίνει κάθε εβδομάδα τις αφορμές ώστε να ξεκινούν (λιγότερο ή περισσότερο) παθιασμένες συζητήσεις γύρω από το σινεμά άλλοτε με τη χάρη ενός ντελικάτου χαφ και άλλοτε με τη στιβαρότητα ενός ρωμαλέου αμυντικού.

Ο αθλητικογράφος του Βήματος Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος Γιάννης Ζουμπουλάκης ρίχνονται στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο.

Στο νέο επεισόδιο: Ένα από τα πιο ευχάριστα στοιχεία του Podcast του ΒΗΜΑΤΟΣ Σινεμά στη Σέντρα είναι ότι μπορεί και βάζει στο τραπέζι της θεματολογίας του ταινίες όπως η «Σαγιάτ Νόβα – Το χρώμα του ροδιού», του Ρώσου, Αρμένικης καταγωγής σκηνοθέτη Σεργκέι Παρατζάνοφ (1924- 1990).

Ταινίες με άλλα λόγια, οι οποίες σπανίως συζητιούνται αφού η εποχή τους έχει περάσει και οι κινηματογραφικές συνθήκες έχουν διαφοροποιηθεί. Είναι σημαντικό να εξακολουθεί να γίνεται λόγος για αυτές τις ταινίες, ακόμα και σε επίπεδο «σύγκρουσης», όπως αυτή ανάμεσα στους οικοδεσπότες του Podcat Αντώνη Καρπετόπουλο και Γιάννη Ζουμπουλάκη.

Οι δύο δημοσιογράφοι κάνουν συγχρόνως μια αναδρομή στις θρησκευτικές ταινίες που τους έχουν σημαδέψει χωρίς να ξεχνούν την επικαιρότητα με τα κινούμενα σχέδια «Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα», το γαλλικό θρίλερ «Στον ιστό του τρόμου» και την περιπέτεια ο «Κασκαντέρ» που θα αρχίσει να προβάλλεται από την Δευτέρα του Πάσχα.

Κάνε εγγραφή στο Podcast «Σινεμά στη Σέντρα» σε Spotify και Apple Podcasts, και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!