Όχι ένα, αλλά δύο αρώματα με την υπογραφή του είναι στα άμεσα σχέδια του Τζον Μπον Τζόβι.

Ο 50χρονος μουσικός έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με την εταιρεία Avon προκειμένου να δημιουργήσει ένα αντρικό και ένα γυναικείο άρωμα με τίτλο «Unplugged», ενώ παράλληλα θα είναι ο πρωταγωνιστής της διαφημιστικής καμπάνιας του εν λόγω πρότζεκτ.

Ο Τζον Μπον Τζόβι, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός για την φιλανθρωπική του δράση, δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί με την Avon.

«Η Avon και το Avon Foundation for Women στηρίζουν εδώ και δεκαετίες ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Η φιλοσοφία της εμψύχωσης εκείνων που το έχουν ανάγκη, στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα και είμαι ευτυχής γι’ αυτή την συνεργασία», ανέφερε ο δημοφιλής μουσικός.

Από την μεριά της η Λίλι Ντε Στεφανο, Αντιπρόεδρος της Avon στην Βόρεια Αμερική τόνισε ότι ο Τζον Μπον Τζόβι ήταν το ιδανικό πρόσωπο για ένα τέτοιο πρότζεκτ.

«Η μουσική του και η φιλανθρωπική του δράση υπογραμμίζουν τις έννοιες της ανεξαρτησίας και της αισιοδοξίας… Τα αρώματα «Unplugged» προκαλούν τα συναισθήματα και εμπνέουν, όπως ακριβώς εμπνέει ο Τζον το κοινό του ανά τον κόσμο.

Το «Unplugged for Her» θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, έναν μήνα πριν το «Unplugged for Him».