Σε μειώσεις τιμών για μια σειρά από προιόντα προχωρεί η εισηγμένη εταιρεία Nutriart ώστε να «ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών».

Από τις 10 Μαρτίου 2011, τα προϊόντα «Κατσέλης ψίχας» , θα είναι διαθέσιμα, σε όλα τα σημεία πώλησης, με σημαντικά μειωμένη τιμή.

Επιπλέον, οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν τα προϊόντα «Κατσέλης ψωμί για τοστ» το σταρένιο των 350 γρ. και σίκαλη 350 γρ. με έκπτωση 40 λεπτών πάνω στη συσκευασία καθώς και έκπτωση 1 ευρώ στη μεγάλη συσκευασία σίτου των 700 γραμμαρίων.

Οι προσφορές θα ισχύσουν ως την εξάντληση των αποθεμάτων.

Σημειώνεται η εταιρεία Nutriart δημιουργήθηκε στο τέλος του 2008 από τη συγχώνευση των εταιρειών ΚΑΤΣΕΛΗΣ, ΑΛΛΑΤΙΝΗ και ΕΛΒΙΠΕΤ.

Δραστηριοποιείται στον κλάδο των καταναλωτικών και κατεψυγμένων προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής για καταναλωτές και επαγγελματίες, καθώς και στον κλάδο των αλεύρων.

Διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις 85.000 τ.μ. με 3 εργοστάσια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, απασχολεί περίπου 750 εργαζόμενους και παράγει 725 κωδικούς προϊόντων. Η εταιρεία επίσης δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό, με δύο εργοστάσια και κέντρα διανομής στη Νιγηρία.