Χίτλερ

Από πρόσφατο περιστατικό. Οπου ο διάσημος Τζον Γκαλιάνο, σχεδιαστής μόδας της ιστορικής φίρμας Dior, κατηγορείται για αντισημιτισμό. Πασίγνωστη ιστορία. Η οικονομική κρίση, η μήτρα κάθε μορφής ρατσισμού, αποκλεισμού, φασισμού. Τα παραδείγματα αφθονούν.

Χίτλερ | tovima.gr

Από πρόσφατο περιστατικό. Οπου ο διάσημος Τζον Γκαλιάνο, σχεδιαστής μόδας της ιστορικής φίρμας Dior, κατηγορείται για αντισημιτισμό. Πασίγνωστη ιστορία. Η οικονομική κρίση, η μήτρα κάθε μορφής ρατσισμού, αποκλεισμού, φασισμού. Τα παραδείγματα αφθονούν. Τι είναι όλοι οι δημοσιογράφοι; Παπαγαλάκια. Ολοι οι επιχειρηματίες; Λαμόγια. Oλοι οι λαθρομετανάστες; Αποβράσματα κάθε τριτοκοσμικής κοινωνίας.

Oλοι οι πολιτικοί; Απατεώνες. Οι Ελληνες; Γουρούνια. Οι Γερμανοί; Φασίστες. Οι επιχειρηματίες; Βδέλλες που πίνουν το αίμα της εργαζόμενης μάζας. Οι τράπεζες; Παράσιτα. Οι δημόσιοι υπάλληλοι; Τεμπέληδες και ρουφήχτρες. Οι Αμερικανοί, πανηλίθιοι και ιμπεριαλιστές. Οι συνδικαλιστές; Οι σφουγγαρίστρες της πλουτοκρατίας. Οι κομμουνιστές; Γκουλάγκ και σταλινιστές. Οι Αλβανοί; Μαφιόζοι και ληστές.

Η μία ομάδα εναντίον της άλλης και όλοι εναντίον όλων. Υπερβολές; Καθόλου. Αυτή τη στιγμή που «κουβεντιάζουμε» εγώ κι εσύ, ο Ελληνας, κάθε Ελληνας, αυτός μάλιστα που διαπιστωμένα εργάζεται 42 ώρες εβδομαδιαίως, δηλαδή έντεκα περισσότερες από τον Ολλανδό και εφτά από τον Γερμανό, έχει κρεμαστεί στο ικρίωμα το ευρωπαϊκό σαν απολίθωμα μεσαιωνικό. Θέλετε κάτι από το παρελθόν; Ορίστε λοιπόν. Η άκρατη και γενικευμένη ενοχοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας ήταν και είναι το πιο βολικό εφαλτήριο διαπλοκής, κρατικισμού, μαύρου πολιτικού χρήματος και διόγκωσης του δημόσιου τομέα.

Αυτή η ενοχοποίηση ενίσχυσε την εκλογική πελατεία των δύο κομμάτων. Αυτή η ενοχοποίηση, η τάχα μου σοσιαλιστική, καθήλωσε χιλιάδες νέους στα γραφεία του Δημοσίου. Αυτή η ενοχοποίηση φούσκωσε τα ταμεία των μεταπρατών και μεσαζόντων. Με απλά λόγια, οι γενικεύσεις και οι αφορισμοί, οι καλύτεροι σύμμαχοι κάθε μορφής καθημερινού φασισμού. Γιατί, αφού είμαι ανίκανος να συνυπάρξω με το αντίθετό μου, τότε καλύτερα να σκοτώσω τον αντίπαλό μου. Η αυτοκρατορία του Αδόλφου Χίτλερ προέκυψε από τους θαλάμους αερίων των εβραίων. Ο θάνατός σου η ζωή μου σ’ ένα απέραντο νεκροταφείο!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk