Αργόσυρτο και βασανιστικό το λυκόφως της «Αυγής»· εντελώς άδικο κι ανάξιο της ιστορίας της.

ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ  

Μετά την αλεπού στο Πεδίον Αρεως και τον λύκο στην Πάρνηθα, είναι μεγάλη η πιθανότητα εμφάνισης τίγρεως στο τροπικό περιβάλλον που δημιούργησε ο Μπακογιάννης στο κέντρο της Αθήνας. Be aware!

Γ. Κ., ΚΥΜΗ

Δεν μας φτάνουν τα τόσα κακά που μας βρίσκουν τελευταία, πρέπει να ψάχνουμε και στον κομπιούτορα να μάθουμε τι ήταν ο Ιανός, ο Διομήδης, η Ευρυδίκη, η Νεφέλη και η θεία μου Γιαννούλα στο Κουτσοπάπουλο Αγράφων.

ΑΒΑΔΑΙΟΣ, ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ  

Διόδωρε, δεν έφαγες μόνο εφτά κιλά μελομακάρονα, / αλλά και του γραμματοκιβωτίου το… Βήμα! / Εσύ απόλαυσες ηδείς Παρασκευές / κι εμείς στον μέλανα βυθό άμμο και φύκια!

ΜΙΧ. ΜΑΡΤΙΑΛΗΣ, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

…μια υποτονθορίζουσα μελωδία αισιοδοξίας, μια χαραμάδα, ανέλπιστη πριν λίγες ημέρες, φωτός λύτρωσης από το δίχρονο σκότος του περιορισμού, του φόβου, του ψυχαναγκασμού, των απωλειών, μοιάζει να ξεπροβάλλει… ειδικά αν σκεφθείς, ίσως παιδιάστικα κι αθώα, πως υπάρχει Θ   Ε  Ομικρον    Σ.

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣ. ΑΝΑΖΗΤΩΝ ΕΛΠΙΔΑ

Νόβακ Τζόκοβιτς, ακόμη ένας θεματοφύλακας της αθλητικής ιδεολογίας. Εδώ είναι Βαλκάνια και τα λεφτά πολλά…

ΜΑΚΕΔΩΝ ΕΚ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Μοναδικό ιατρικό επίτευγμα: Μεταμόσχευσαν καρδιά χοίρου σε άνθρωπο. Προφανώς σε άνδρα – μην ξεχνάμε, για να μην ξεφεύγουμε από το κλίμα της εποχής, ότι όλοι οι άνδρες είναι ούτως ή άλλως… γουρούνια.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Οι κυρίες, με τις οποίες διανθίζεις ενίοτε τη σελίδα σου, μου θυμίζουν ποιηματάκι που μας μάθαινε ο φιλόλογός μας στο Γυμνάσιο, για να βελτιώσουμε τα ελληνικά μας: Και ήτο η γείτων / ξανθή λευκοχίτων / και πλήρης χαρίτων. / Ω, είθε η γείτων  / να ήτο αχίτων / κατά το μάλλον ή ήττον…

Γ. IDI T – ΗΣ, ΑΙΓΙΝΑ

Δεν καταργήσαμε με έναν νόμο το Μνημόνιο, αλλά – πού θα μας πάει – με την «Αυγή» θα τα καταφέρουμε…
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ