Χαλάσανε και οι άνδρες, Διόδωρε. Κάποτε, οι παλιάς κοπής βλέπανε Θρύλο· τώρα τους εξιτάρει το τένις. Από τις αλάνες, στα σαλόνια.

ΣΤΑΥΡΟΣ, ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΟΥΤΣΟ!

Μπράβο στη Μαρία και τον Στέφανο. Σπουδαίες εμφανίσεις στο Roland Garros. Ευτυχώς που δεν πρώτευσαν, γλίτωσαν τη ρετσινιά που θα τους ακολουθούσε μια ζωή, αν αρίστευαν. Παρά τις σπουδαίες επιτυχίες τους, ας σταματήσουν εδώ την καριέρα τους στο τένις. Να γλιτώσουν και από τη χολέρα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Εκτός κανονισμού αξίωσε εκβιαστικά να μιλήσει στη Βουλή ο κ. Τσίπρας. Εχουν αλλεργία με κάθε τι κανονικό οι Συριζαίοι, όπως αποφάνθηκε η κυρία Αχτσιόγλου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΑΚΟΣ, ΛΑΡΙΣΑ

Πανοσιολογιώτατε Διόδωρε, εἰς τὴν τηλεόρασιν παρουσιάζεται τὸ δημοφιλέστατον σίριαλ «μὴν ἀρχίζεις τὴ μουρμούρα»· ὅλοι οἱ ἠθοποιοί τυγχάνουν ἐξαίρετοι, ὁ δὲ τηλεοπτικὸς Διευθυντής ΔΟΥ Πύργου Ηλείας κ. Χαραμῆς ὑπερέβαλλεν ἑαυτόν: πίπτει εἰς τοὺς πόδας ἐκπάγλου καλλονῆς εἰς ὕψος ἀστραγάλων, ἐκεῖ ἔνθα λαμβάνουν χώραν τὰ δύσκολα ἀμφισφύρια κατάγματα· μὲ τὰς γνωριμίας ἄτινας διαθέτετε, ἀς ενεργήσετε νὰ ἀνεβεῖ τὸ γόητρον τῆς ΔΟΥ Πύργου-Κατακώλου-Σκαφιδιᾶς ἄνωθεν τῶν κατὰ γόνυ ἀρθρώσεων τῆς καλλιγράμμου συμπρωταγωνιστρίας του.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΣΙΜΠΕΛΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ

Στον ΣΥΡΙΖΑ είπαν να οργανωθούν και με αφορμή όσα είπε ο κ. Βίτσας έβγαλαν μαχαιροπίρουνα.

ΔΕΣΠΩ ΦΡΑΓΚΑΚΗ, ΑΘΗΝΑ

«Η Μητέρα των Μαχών» είναι παράσταση πάνω από την είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, όπως «Η Πλατυτέρα των Ουρανών» άνωθεν της πύλης του ιερού των ναών;

Γ. Κ., ΚΥΜΗ

Ενώ ο 80χρονος Τζο προσπαθεί φιλότιμα να δείχνει σε φόρμα, του το χαλάνε Πούτιν – Ερντογάν! Μετά το ατύχημα με τον σκύλο του, ακολούθησαν οι διφορούμενες ευχές του Ρώσου για… μακροημέρευση κι όταν δήλωσε ότι η 95χρονη Ελισάβετ του θυμίζει τη μητέρα του, εμφάνισαν τεχνηέντως τον κουμπάρο να ασπάζεται το σεβάσμιο χέρι του!

ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΘΗΝΑ

Αμα στη «μητέρα των μαχών» ψηφίζετε τα 57 από τα 128 άρθρα του Νομοσχεδίου, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα κάνετε με καμιά θεία…

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ