Χρησιμοποιούμε πεσκανδρίτσα, ένα ψάρι με υπέροχη γεύση. Τελειώνουμε το πιάτο με αβγολέμονο.
Απλό με λίγα υλικά. Μεγάλο ατού του είναι το υπέροχο τραγανό δέρμα, σαν μπισκότο!
Η επιτομή της γευστικής απλότητας έχει τα δικά της μυστικά.
Χρησιμοποιούμε μοσχαρίσια μάγουλα – ιδανικό κομμάτι για σιγανό ψήσιμο.
Το ψάρι, ο ταπεινός μπακαλιάρος, σιγοβράζει μέσα στην αρωματισμένη με μπαχαρικά σάλτσα του στιφάδου και γίνεται ένα εξαίσιο έδεσμα, που συνοδεύεται ιδανικά με τηγανητές πατάτες.
Ποιος είπε ότι το πιο νόστιμο στιφάδο γίνεται με κουνέλι;
Ένα εξαίσιο φαγητό για το κυριακάτικο μας τραπέζι.
Η πρωτότυπη γέμιση κάνει την διαφορά.
Απλά υλικά ετοιμάζουν μια εξαίσια γεύση για το Κυριακάτικο τραπέζι
Ενα εξαιρετικό comfort food για το κυριακάτικο μας τραπέζι.
Για το συγκεκριμένο πιάτο, αναζητούμε μεγάλη πεσκανδρίτσα – ιδανικά αγοράζουμε μια πεσκανδρίτσα που η ουρά της ζυγίζει ένα κιλό.
Μια πιρουνιά με λίγη μελιτζάνα, ένα κομματάκι κρέας, φέτα και τηγανητή πατάτα που έχει ποτιστεί στη μελωμένη σάλτσα – η πιο ισορροπημένη μπουκιά, ορισμός του comfort food.
Τρία τα μυστικά της: καλύπτουμε την μια πλευρά της με αλάτι, την γυρίζουμε συχνά και δεν τρυπάμε το κρέας όσο ψήνεται.