Δύο νεαρά άτομα, ένα άντρας και μία γυναίκα, τραυματίστηκαν, έπειτα από πυροβολισμούς, χθες, νωρίς του βράδυ, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη έξω από το 16 Λύκειο Αθηνών, επί της ουδού Πανόρμου και τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού όπου και νοσηλεύονται τραυματισμένοι αλλά σύμφωνα με πληροφορίες εκτός κινδύνου.

Πρόκειται για μία κοπέλα είκοσι χρόνων και ένα άνδρα 32 χρόνων.

Σεσημασμένος ο άντρας τραυματίας

Η αστυνομία από εχθές τη νύχτα ξεκίνησε τις έρευνες για το περιστατικό και κατέληξε στο ότι ο 32χρονος τραυματίας είναι από την Αλβανία, σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και έδινε το «παρών» στην αστυνομία.

Η 20χρονη δεν συνδέεται μαζί του και φαίνεται πως περνούσε τυχαία από το σημείο. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς, δεν γνωρίζει με τον 32χρονο, ήταν διερχόμενη από το σημείο και συγκεκριμένα από ένα πάρκο στη συμβολή της Πανόρμου με την οδό Λαρίσης, όταν δέχτηκε βλήμα που εκτιμάται ότι έγινε κατόπιν εξοστρακισμού.

Πλέον οι αστυνομικοί ελέγχουν το υλικό από τις κάμερες της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν τον ή τους δράστες, ενώ την ίδια ώρα ελέγχουν ενδελεχώς και το παρελθόν του 32χρονου προκειμένου να διαπιστώσουν αν τελικά αυτός ήταν ο στόχος των δραστών.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο δράστης μετά τους πυροβολισμούς περισυνέλεξε τους κάλυκες και εξαφανίστηκε.