Συναγερμό έχει σημάνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την αρπαγή του 7χρονου Λετονού Σαλέχ Οβτσαρένκο από τη Λάρυμνα Φθιώτιδας από τον πατέρα του. Ο άνδρας άρπαξε το παιδί στις 25 Ιουνίου στις 11 το πρωί χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής που εκδόθηκε σήμερα 1/7/2023, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Οβτσαρένκο Σάλεχ έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,28 μ. και 45 κιλά βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-appleΠαρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.