Η Λήδα Χαλκιαδάκη συναντά τη Μαρία Κανελλοπούλου στον Πολυχώρο Τέχνης «Αλεξάνδρεια» σε μία βραδιά αφιερωμένη στην ποίηση και τη μουσική.

Αυτό το Σάββατο 18 Μαρτίου, τρεις γυναίκες συναντιούνται στον Πολυχώρο Τέχνης «Αλεξάνδρεια» στην Πλατεία Αμερικής. Η ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και στιχουργός Λήδα Χαλκιαδάκη, η κορυφαία ίσως εκπρόσωπος της pop – rock σκηνής των αρχών του 1970 και κόρη της σπουδαίας Δανάης Στρατηγοπούλου, ανταμώνει για πρώτη φορά επί σκηνής με τη Μαρία Κανελλοπούλου, μία ερμηνεύτρια με πολυετή και συνεπή παρουσία στο τραγούδι, που μετρά σπουδαίες συνεργασίες με ονόματα όπως ο Σταυριανός, ο Πλέσσας, ο Ιγνατιάδης, ο Μπουγάς και ο Ναχμίας.

Σε μία δύσκολη στιγμή για την ελληνική κοινωνία, οι δύο αυτές γυναικείες φωνές μάς καλούν σε ένα ταξίδι στη μουσική και την ποίηση παρέα με την Αλκηστη Ραυτοπούλου στο πιάνο, η οποία κρατά και τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος.

Δυο γυναίκες λοιπόν που τις ενώνει η κοινή αγάπη και η γνώση πάνω στο καλό τραγούδι, άλλοτε ερωτικό και άλλοτε τραγούδι διαμαρτυρίας, χωρίς χρόνο και σύνορα υπόσχονται μία μουσική μυσταγωγία, ανοίγοντας έναν άμεσο διάλογο με το κοινό.

«Αντάμα – Λήδα Χαλκιαδάκη – Μαρία Κανελλοπούλου»: Σάββατο 18 Μαρτίου στις 9.30 μ.μ στον Πολυχώρο Τέχνης «Αλεξάνδρεια» (Σπάρτης 14, Πλ. Αμερικής, τηλ. 212 100 7079 και 6944 898482).