26ο λεπτό στο Ανφιλντ, λάθος του Αλισον, 0-1 η Γουλβς με τον Γκέντες. Η Λίβερπουλ αντιδρά και ισοφαρίζει με τον Νούνιες στο 45’. Ο Σάλαχ στο 52 κάνει το 2-1, αλλά η πρόκριση θα κριθεί σε επαναληπτικό στο Μολινό αφού η Γουλβς στο 66 με τον Τσαν ισοφάρισε σε 2-2.

Θύμα έκπληξης έπεσε η Νιούκαστλ στο Χίλσμπορο. Δυο γκολ από τον Γουίντας στο 52 και στο 65 έδωσαν την πρόκριση στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Στο 69 ο Γκιμαράες μείωσε σε 2-1, αλλά οι ανθρακωρύχοι δεν απέφυγαν τον αποκλεισμό.

Αναπάντεχη απώλεια βαθμών για την Ιντερ στη Μόντσα. Ο Νταρμιάν το 0-1 στο 10ο λεπτό. Με την σέντρα ο Τσούρια ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους, αλλά ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 22 κάνει το 1-2 για την Ιντερ. Στο 93 όμως η Μόντσα με αυτογκόλ του Ντάμφρις στέρησε από την Ίντερ την ευκαιρία να πιάσει τη Μίλαν στην 3η θέση.

Στο Τορίνο, νίκη αφιερωμένη στη μνήμη του Τζανλούκα Βιάλι για τη Γιουβέντους. Το χρυσό γκολ ο Ντανίλο στο 86’. Όγδοο σερί τρίποντο για την Βέκια Σινιόρα που ξαναμπήκε στη μάχη του τίτλου.

Στην Ολλανδία, το 4ο φετινό γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη δεν ήταν αρκετό στην Αλκμααρ. Η Φίτεσε με τον Σανκό στο 87’ ισοφάρισε σε 1-1 και απομάκρυνε την ΑΖ από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.