Τρία προβλήματα προέκυψαν για τον Ολυμπιακό από το ματς με την Λαμία. Πόσο σοβαρά είναι αυτά θα φανεί σήμερα καθώς θα υπάρχουν απαντήσεις μετά την πρώτη εκτίμηση που έγινε χθες.

Μπιέλ, Μπα και Βαλμπουενά έφυγαν τραυματίες από το Καραϊσκάκη με τον Μίτσελ να περιμένει να μάθει το μέγεθος της ζημιάς και αν θα μπορεί να τους υπολογίζει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και για το ματς με την Ναντ την Πέμπτη (εκτός από τον Μπα που έτσι και αλλιώς είναι τιμωρημένος) στο Φαληρικό γήπεδο.

Η πιο σοβαρή κατάσταση φαίνεται πως είναι του Βαλμπουενά καθώς υπάρχουν φόβοι για θλάση κάτι που σημαίνει πως θα χάσει όλα τα ματς που απομένουν μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Γάλλος θα κάνει σήμερα εξετάσεις και θα φανεί οριστικά το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Μπα από την άλλη που αποχώρησε μόλις στο 10ο λεπτό από το ματς υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική και με τις εξετάσεις που θα κάνει και αυτός θα φανεί αν θα προλάβει ή όχι το ντέρμπι.
Ο Μπιέλ τέλος που στο φινάλε του αγώνα με την Λαμία ένοιωσε ενοχλήσεις στο πόδι δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Και αυτός θα εξεταστεί και σήμερα όμως η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό. Ο Μίτσελ εξάλλου περιμένει να δει και τους Εμβιλά και Ρέτσο να επιστρέφουν στη δράση μετά την ίωση που τους άφησε εκτός από το ματς με την Λαμία.