Για ασύστολα ψεύδη και ανακύκλωση στερεοτύπων και αντιπολιτευτικών κλισέ κατηγορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τις δηλώσεις που έκανε από την περιοδεία του στο Νομό Ηλείας.

«Χρησιμοποιώντας μονότονα τα γνωστά αντιπολιτευτικά κλισέ, ανακυκλώνοντας τα ίδια στερεότυπα και λέγοντας συνέχεια ασύστολα ψέματα, το μόνο που καταφέρνει ο κ. Τσίπρας είναι να επιβεβαιώνει ότι σε ένα περιβάλλον επάλληλων διεθνών κρίσεων μόνο τοξικότητα έχει να εισφέρει…», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όπως σημειώνει, «στην Ηλεία, οι άνθρωποι γνωρίζουν καλά τα ψέματά του και τη μηδενική αξία των υποσχέσεών του και όλοι ξέρουμε γιατί. Γιατί είναι ο άνθρωπος που με την κατάτμηση του Πάτρα-Πύργος δεν δίστασε να ρίξει το έργο στα βράχια, προκειμένου να ευνοηθούν όσοι πίστευε ότι θα του εξασφαλίσουν την χειραγώγηση του Τύπου και τον κομματικό έλεγχο της ενημέρωσης».

Ο κ. Οικονόμου τονίζει πως ο δρόμος ξεκίνησε τώρα, «γιατί η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός εργάστηκαν με σχέδιο και μεθοδικότητα. Γιατί έτσι λύνονται τα προβλήματα και όχι με κορώνες και τοξικότητα».

Και καταλήγει ότι η κυβέρνηση, με σχέδιο και αποφασιστικότητα θα αντιμετωπίσει δραστικά και τις αυξήσεις στην ηλεκτρική ενέργεια. «Για όλους, χωρίς να αφήνουμε κανέναν πίσω», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.