Τα μακριά, περίτεχνα, τιρκουάζ σκουλαρίκια του David Webb, έτσι όπως οι πέτρες τους «παίζουν» με τις χρυσές αχτίδες του ήλιου, μου θυμίζουν τα ατέλειωτα μαγικά ελληνικά καλοκαίρια.

Το φόρεμα του Adam Lippes μοιάζει, έτσι όπως είναι σχεδιασμένο, με τα ξακουστά υφαντά που ανακαλύπτουμε σε μικρά μαγαζιά «κρυμμένα» στα κατάλευκα δρομάκια των νησιών μας. Η τιμή του όμως σε exclusive boutique στο Palm Beach στοιχίζει γύρω στα 8.000 δολάρια.

Η Θέκλα τίναξε τον πυρόξανθο χείμαρρο των μαλλιών της που «έδενε» τέλεια με τα ροζ, μπορντό και μοβ σχέδια στο μπροστινό μέρος. Στα πόδια της τα «σχοινιά» από τα Ancient Greek Sandals ανέβαιναν ψηλά, κάνοντάς την να μοιάζει με καλλονή των μυθικών Hollywood movies.

Η παιδική μου φίλη λατρεύει τις προτάσεις των διάσημων σχεδιαστών αυτό εδώ το καλοκαίρι. Ισως επειδή συνδυάζουν το σύγχρονο, πολυτελές, εκκεντρικό μερικές φορές με το vintage.

Η Θέκλα πάντα επιθυμούσε να μιμηθεί το «ύφος», όσον αφορά τις στυλιστικές τους αναφορές, της Μπέτσι Μπλουμινγκντέιλ, της πριγκίπισσας Φεριάλ της Ιορδανίας και της βαρόνης Ελέν ντε Ροτσίλντ.

Οι τρεις γυναίκες αγαπούσαν τρελά το Palm Beach, το Μαϊάμι, τις… ξάπλες στις πισίνες, τα γεύματα συνοδεία πάντα της πιο (σύμφωνα με την άποψή τους) γυναικείας σαμπάνιας Laurent-Perrier Cuvee Rose.