Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ για την Α1 πόλο ανδρών, με οπαδούς να κάνουν «ντου» και το παιχνίδι να διακόπτεται οριστικά ένα λεπτό πριν το φινάλε.

Όλα άρχισαν 1:40’ πριν το τέλος, όταν ένας από τους αθλητές του ΠΑΟΚ άνοιξε διάλογο με μερίδα οπαδών των γηπεδούχων. Ο συγκεκριμένος είχε αποβληθεί από την αναμέτρηση, η οποία εκείνη την ώρα ήταν στο 8-8 και κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια άρχισε να ανταλλάσσει «γαλλικά» με οπαδούς του Περιστερίου, που βρισκόντουσαν στην κερκίδα.

Οι εκατέρωθεν αντεγκλήσεις είχαν ως αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει, με μερίδα οπαδών να εισβάλλει στον χώρο της πισίνας και κινείται απειλητικά προς τον πολίστα του ΠΑΟΚ. Οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στο κολυμβητήριο επενέβησαν αμέσως για να αποφευχθούν τα χειρότερα, με τους διαιτητές να διατάσσουν την εκκένωση του γηπέδου.

Ο αλυτάρχης ωστόσο αποφάσισε να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι και πλέον η τύχη του θα κριθεί εκτός πισίνας και συγκεκριμένα στα αθλητικά δικαστήρια. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης θα παίξει το φύλλο αγώνα και τι έχουν γράψει οι διαιτητές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έκρινε την πρόκριση στην τέταρτη φάση της Α1 πόλο, καθώς η σειρά ήταν στο 1-1 και ο νικητής θα σφράγιζε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος.