Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον Πέτρο Λαγούτη, ο οποίος μίλησε για τον έρωτα αλλά και τον χωρισμό από τη Μυρτώ Αλικάκη, τον καταστροφικό εθισμό του στον τζόγο, τη συνεργασία του με τη Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια.

«Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στον “Ήλιο” και προετοιμαζόμαστε για το ξεκίνημα του “Έτερος εγώ”. Στο “Έτερος εγώ” θα βρίσκεται και η Μαίρη Χρονοπούλου», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Μιλώντας για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, ο ίδιος είπε ότι «Έχω βιώσει bullying στο θέατρο αλλά τότε δεν αποχώρησα. Σήμερα ίσως να αποχωρούσα. Οι υποψήφιοι θύτες θα το σκεφτούν πολύ περισσότερο πια να οδηγηθούν σε τέτοιες συμπεριφορές».

«Πριν γίνω ηθοποιός έχω δουλέψει ως σερβιτόρος, ταμίας, κλόουν σε παιδικά πάρτι…», είπε ο Πέτρος Λαγούτης σχετικά με άλλες δουλειές που έκανε πριν γίνει ηθοποιός.

Μιλώντας για τη σχέση του και το χωρισμό του από τη Μυρτώ Αλικάκη, ο Πέτρος Λαγούτης εξήγησε ότι «Εγώ και η Μυρτώ ήμασταν σε νεαρή ηλικία, ερωτευτήκαμε πάρα πολύ. Ήμασταν σε πολύ διαφορετική φάση. Είμαι περήφανος για την σχέση που έχω με την Μυρτώ Αλικάκη αυτή την στιγμή».

«Τα παιδιά θέλουν ευτυχισμένους γονείς. Όταν δεν ξεπερνιέται η μαυρίλα πρέπει το σύστημα να αλλάξει. Πήγαμε σε ειδικούς και είχαμε κοινή στάση απέναντι στα παιδιά μετά το διαζύγιο», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε και στον εθισμό του στον τζόγο.

«Ο τζόγος στη ζωή μου μπήκε από την κλειδαρότρυπα. Έμμεσα έχασα δουλειές εξαιτίας του. Όταν πήγα για απεξάρτηση δεν είχα άλλη επιλογή. Είχα καταστραφεί. Η πρώτη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ είναι τα δεύτερά μου γενέθλια. Ξαναγεννήθηκα», αποκάλυψε.

Σχετικά με το αν θα πήγαινε σε κάποιο reality show, ο Πέτρος Λαγούτης είπε ότι «Πριν τρία χρόνια μου έκαναν πρόταση για το Survivor. Δεν μπήκα στην διαδικασία να το συζητήσω».

«Όλοι κρίνονται από το κοινό. δεν μπορείς να έχεις διάρκεια αν ο κόσμος δεν σε αγαπήσει», πρόσθεσε αναφορικά με μη επαγγελματίες ηθοποιούς που εργάζονται στο χώρο.

Τέλος ο Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να «βουτήξει» σε νέα επαγγελματικά «νερά».

«Ετοιμάζομαι να κάνω το επόμενο βήμα στην σταδιοδρομία μου και να σκηνοθετήσω κάτι», είπε.

Δείτε το βίντεο