Το “BHMAGAZINO” με ένα «διαφορετικό», άκρως εντυπωσιακό εξώφυλλο. Το ένθετο περιοδικό της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»  κυκλοφορεί με την υπέροχη “Venus Butterfly” του Σαλβαδόρ Νταλί να κλέβει την παράσταση, στο εξώφυλλο.

Το φωτογενές έντομο απασχόλησε τον κορυφαίο εκπρόσωπο του σουρεαλισμού, δημιουργώντας τον εκπληκτικό πίνακα το 1947. Η σύνδεση λοιπόν της πεταλούδας με πολλούς μεγάλους εικαστικούς και την ανυπέρβλητη ομορφιά, στο “BHMAGAZINO” αυτής της Κυριακής.

Οι πεταλούδες γοήτευσαν τους σημαντικότερους εικαστικούς (από τον Μποτιτσέλι, τον Γκωγκέν, τον Νταλί) μέχρι αυτούς της νέας γενιάς (Χιρστ κ.α.). Αποτελούν σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή, όπως αυτή που διανύουμε, σύμβολο αναγέννησης και αισιοδοξίας. Ταξιδέψτε λοιπόν στον εκρηκτικό κόσμο των Butterflies, διαβάστε αποκλειστικές συνεντεύξεις, άρθρα, επισκεφθείτε το ακριβότερο private club, γνωρίστε την άλλη πλευρά του Καζακστάν.

Το “BHMAGAZINO” μαγεύει και πάλι…

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25 (Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: «Ουίνστον Τσώρτσιλ, Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος #3»: €2,25)