Οι τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες αυξάνονται συνεχώς, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να δυσκολεύονται όλο και περισσότερο με τα αυξημένα πάγια έξοδα. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας, να υπάρχει η δυνατότητα έξυπνων αγορών για την καλύτερη δυνατή εξοικονόμηση. Παράδειγμα αποτελεί η ασφάλεια αυτοκινήτου. Στην Ελληνική αγορά υπάρχουν περισσότερες από 30 ασφαλιστικές εταιρείες, οι οποίες προσφέρουν πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Αλλά αυτό από μόνο του λέει κάτι πραγματικά; Στο Pricefox.gr μπορείς να έχεις μπροστά στην οθόνη σου όλα τα πακέτα της αγοράς για ασφάλεια αυτοκινήτου και να συγκρίνεις αυτό που σε συμφέρει πραγματικά. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η εξοικονόμηση που μπορεί να φτάσει μέχρι και 40% ετησίως από τη σύγκριση τιμών online.

Σύγκρινε και Εξοικονόμησε έως 40% ετησίως

Η τεχνολογία διαρκώς εξελίσσεται δίνοντάς μας τη δυνατότητα να βρούμε αυτό που ψάχνουμε στην χαμηλότερη τιμή και έτσι να μειώσουμε σημαντικά τα έξοδά μας. Η online σύγκριση τιμών από πολλές ασφαλιστικές εταιρείες, αποτελεί σύμμαχο για το ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που επιθυμεί να αποκτήσει το καλύτερο πακέτο ασφάλισης στην οικονομικότερη τιμή. Ο υπολογισμός των ασφαλίστρων πραγματοποιείται ελεύθερα από την κάθε ασφαλιστική εταιρεία, ανάλογα με το πόσο σημαντικούς αξιολογεί τους πιθανούς κινδύνους. Έτσι οι τιμολογήσεις διαφέρουν πολύ μεταξύ τους ακόμη και για τον ίδιο οδηγό και όχημα, με αποτέλεσμα η σύγκριση να αποτελεί μονόδρομο για τους καταναλωτές ώστε να βρουν το πακέτο και τις καλύψεις που τους ταιριάζουν στην χαμηλότερη τιμή.

Ασφάλεια Αυτοκινήτου με ένα Κλικ

Όταν ένας οδηγός συγκρίνει πριν αγοράσει, βρίσκει αυτό που πραγματικά τον συμφέρει. Πλέον η ασφαλιστική αγορά εξελίσσεται διαρκώς και το να βρει κανείς ασφάλεια για το όχημα του, γίνεται μέσα από την οθόνη κινητού ή υπολογιστή απλά με ένα κλικ! Τα βήματα είναι πολύ απλά ακόμη και για χρήστες μη εξοικοιωμένους με την τεχνολογία. Μπαίνεις στην συγκριτική πλατφόρμα του Pricefox.gr και:

  • Βάζεις την πινακίδα σου
  • Επιλέγεις πακέτο, καλύψεις και διάρκεια ασφάλισης
  • Συγκρίνεις τα πακέτα της αγοράς
  • Αγοράζεις Online χωρίς δικαιολογητικά και με δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις
  • Έχεις σε 2 λεπτά το συμβόλαιο στο email σου

Ασφάλεια για Κάθε Όχημα στην Καλύτερη Τιμή

Με ένα κλικ στο Pricefox.gr οι καταναλωτές μπορούν εντελώς δωρεάν και χωρίς ψιλά γράμματα, σε πραγματικό χρόνο να συγκρίνουν και να επιλέξουν το πακέτο που τους ταιριάζει και μάλιστα με εγγύηση χαμηλότερης τιμής. Οι οδηγοί μπορούν μέσα από την πλατφόρμα ασφάλειες αυτοκινήτου, ασφάλεια αγροτικού και ασφάλεια επαγγελματικού στην καλύτερη τιμή της αγοράς

  • Ασφάλεια αυτοκινήτου από 5€/μήνα
  • Ασφάλεια αγροτικού από 5.5€/μήνα
  • Ασφάλεια επαγγελματικού από 9€/μήνα

Μέσα από την καινοτόμα πλατφόρμα ένας οδηγός δεν βγαίνει κερδισμένος μόνο από την σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών. Οι οδηγοί ανεξάρτητα από το ασφαλιστικό πακέτο και την διάρκεια που θα επιλέξουν, μπορούν να προσθέσουν με πολύ χαμηλό κόστος τις σημαντικότερες πρόσθετες καλύψεις από:

  • 1,67€/μήνα οδική βοήθεια
  • 1,5€/μήνα θραύση κρυστάλλων
  • 0,30€/μήνα νομική προστασία
  • 0,25€/μήνα προσωπικό ατύχημα

Οnline Πλατφόρμα και Πραγματική Εξυπηρέτηση Γίνεται;

Στο Pricefox φυσικά και γίνεται! Οι καταναλωτές θα βρουν 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα ποιοτική και πραγματική εξυπηρέτηση πελατών από εξειδικευμένους και έμπειρους συμβούλους. Ο καταναλωτής καθοδηγείται βήμα βήμα από την άνεση του καναπέ του, ώστε να ολοκληρώσει την αγορά του και να λάβει απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση καθώς και σε περίπτωση ατυχήματος, με ένα τηλεφώνημα στο 2103000450.