Κορωνοϊός – Στο νοσοκομείο ο μητροπολίτης Αιτωλίας

Υπενθυμίζεται ότι ο μητροπολίτης Κοσμάς, μαζί με των Κυθήρων Σεραφείμ, κατηγορήθηκαν για ηθική αυτουργία σε απειθαρχία των πιστών έναντι των υποδείξεων της Πολιτείας και των αποφάσεων της Ιεράς Συνόδου

Στο νοσοκομείο Αγρινίου διακομίστηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, ο οποίος νοσεί με κορωνοϊό.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε αρκετά -καθώς χθες αρνούνταν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο- με τους γιατρούς να κρίνουν αναγκαία τη διακομιδή του σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο μητροπολίτης Κοσμάς, μαζί με των Κυθήρων Σεραφείμ, κατηγορήθηκαν για ηθική αυτουργία σε απειθαρχία των πιστών έναντι των υποδείξεων της Πολιτείας και των αποφάσεων της Ιεράς Συνόδου.

Αμφότεροι μάλιστα κλήθηκαν στη Συνοδική Επιτροπή επί των Δογματικών και Νομοκανονικών ζητημάτων και παραπέμφθηκαν για καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησιαστικής Αρχής,  απειθαρχία, θεολογική πλάνη και ηθική αυτουργία για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας.

Δείτε το ρεπορτάζ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk