Το υπηρετικό προσωπικό μεταφέρει τις πανάκριβες παραγγελίες από τα ελικόπτερα στο εσωτερικό των megayachts. Κάποιες γυναίκες δεν μπορούν να περιμένουν. Πρέπει να δοκιμάσουν τις φθινοπωρινές συλλογές με φόντο το ατέλειωτο Mykonian γαλάζιο.

Η πτωχή, κατακαμένη Ελλάς και οι ελιτίστικες αναφορές που ξαφνιάζουν, όχι πάντα ευχάριστα. Ευτυχώς που υπάρχουν αρκετοί, οι οποίοι πέρα από την προσωπική ευχαρίστηση, «ιδιοτροπίες» και ακριβά γούστα, διαθέτουν φιλότιμο και κοινωνικές ευαισθησίες. Σπεύδουν λοιπόν να βοηθήσουν όχι μόνο τον πληγωμένο συνάνθρωπο, αλλά και τους φίλους μας τα ζώα που πέρασαν δύσκολα.

Ο μπάτλερ Σουλπίκιος «τινάζει» ένα από τα λευκά του γάντια. Ο Σούλπι επιλέγει πάντα να εργάζεται κοντά σε old money οικογένειες, ακόμη και όταν πρόκειται για κακομαθημένους γόνους.

Η Ρομπέρτα Κρότσε, ιταλίδα φίλη η οποία ετοιμάζεται να φτάσει από το Αμάλφι στη Μύκονο, μας πληροφορεί για τη νέα υπερμπουτίκ Bvlgari που θα ανοίξει σύντομα στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας. Διαμάντια και σμαράγδια σε πρώτο πλάνο…