Τα κορίτσια με τα λευκά και ροζ τύπου James Bond girls μπικίνι ανέβηκαν γρήγορα στο upper deck. Το ηλιοκαμένο δέρμα τους έμοιαζε άψογα ενυδατωμένο κάτω από τον ήλιο.

Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι με ενημέρωσε ότι οι νεαρές φίλες του ιδιοκτήτη του πλωτού βασιλείου «Μπλε λιοντάρι» Ντίντη Ευπαλίδη (διαβάστε στις σελίδες του BHMAgazino για άλλα πλωτά βασίλεια, κατασκευασμένα από γυαλί) είχαν επισκεφθεί προηγουμένως το The Rooster, το καινούργιο, πολυσυζητημένο Wellness spot της λιλιπούτειας πρώην ταπεινής Αντιπάρου.

Το spa ανήκει στην εντυπωσιακή κόρη πολύ γνωστού εφοπλιστή, ο οποίος προτιμάει όμως αντί για τα… Αντιπάρεια μάλλον άγονα εδάφη, το αριστοκρατικό σκηνικό της Σύρου. Ενα από τα κορίτσια μού έλεγε αργότερα για την Kundalini Back treatment που είχε τόσο ανάγκη μετά τις ατέλειωτες κοινωνικές προσκλήσεις, το προηγούμενο weekend στο Πόρτο-Beverly-Χέλι. Την άκουγα με προσοχή.

Ο γάμος της κόρης του πλοιοκτήτη Γιάννη Χανδρή, γοητευτικής Ισαβέλλας, με αλλοδαπό επιχειρηματία και παρόντα γνωστά ονόματα της old money επιχειρηματικής ζωής που έφθασαν από Λονδίνο, Μόντε Κάρλο και Νέα Υόρκη ήταν το κορυφαίο γεγονός.