Οι «μπίζνες» του Μ. Φουρθιώτη και οι «εντιμότατοι φίλοι» του

Οι άγνωστες δικογραφίες με απαγωγές, αρπαγές χρηματοκιβωτίων, εκβιάσεις με ροζ βίντεο και οι τηλεαπάτες του 36χρονου παρουσιαστή που φέρεται διαχειριστής 12 εταιρειών.

Ενας αλλοδαπός ποινικός που ήταν βασικός συνεργάτης του πρώην μέλους της 17Ν Χριστόδουλου Ξηρού στην απόδραση το 2014 από τις φυλακές Κορυδαλλού εξελίσσεται – όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής» – σε πρόσωπο-κλειδί για τη διερεύνηση της δραστηριότητας του 36χρονου τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη που έχει προφυλακισθεί για τη σκηνοθεσία, μαζί με δυο έλληνες μπράβους, δύο «ένοπλων επιθέσεων» στο σπίτι του στον Διόνυσο!

Ο αλλοδαπός ποινικός, γνωστός με το ψευδώνυμο «ταρίφας» (είχε πάρει το ψευδώνυμό του από τις «εξυπηρετήσεις» που έκανε εντός φυλακών σε έλληνες κρατουμένους) υποβοήθησε τον Χριστόδουλο Ξηρό να εξαϋλώσει τα ίχνη του ενώ είχε κρυφτεί σε σπίτι στην Ανάβυσσο.

Επίσης εντάχθηκε στην ίδια δικογραφία, μαζί με τον Χ. Ξηρό και ένοπλους αντιεξουσιαστές για το σχέδιο «Γοργοπόταμος» για την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού που θα συνοδευόταν με μαζική απόδραση κρατουμένων.

Διαβάστε περισσότερα στο ΒΗΜΑ της Κυριακής που κυκλοφορεί

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία