Ξεκινάει από σήμερα, Παρασκευή 23 Απριλίου, η καταβολή των συντάξεων του Μαΐου, για τους συνταξιούχους του πρώην ΙΚΑ, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε μονό αριθμό.

Κύριες συντάξεις

  • Στις 23 Απριλίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 26 Απριλίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 27 Απριλίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 28 Απριλίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 29 Απριλίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων από τον ΟΠΕΚΑ.

Επικουρικές συντάξεις

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τη διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση. Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Μαΐου του 2021 θα πληρωθούν τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.