Η μίνι καραντίνα στην οποία μπήκε η Λαμία μετά τα εννιά θετικά δείγματα ποδοσφαιριστών με Covid-19 δεν επηρέασε μόνο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Το ίδιο συνέβη και με το παιχνίδι με τη Λάρισα, το οποίο ήταν εξ αναβολής και είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου.

Το παιχνίδι αναβλήθηκε δεύτερη φορά και θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ – Λαμία, ο οποίος είχε οριστεί για την Τετάρτη 23/12/2020 (εξ αναβολής, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten), αναβάλλεται σε συμμόρφωση (α) με το από 20/12/2020 έγγραφο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το οποίο επεβλήθη κατ΄ οίκον περιορισμός 14 ημερών, στα μέλη της ομάδας της ΠΑΕ Λαμία 1964 και (β) την από 20/12/2020 σχετική απάντηση της Γ.Γ.Α.

Σημειώνεται πως κατόπιν ερωτήματος της Super League προς την Γ.Γ.Α., η τελευταία αποσαφήνισε εγγράφως, στις 20/12/2020, τη δεσμευτικότητα της ως άνω εντολής της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συνέστησε την αναβολή του αγώνα».