Βίαιες προσαγωγές, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καταγγέλλουν στελέχη και συνδικαλιστές του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

Όπως αναφέρουν με ανάρτησή τους στο Facebook, με εντελώς απροκάλυπτο τρόπο και με χρήση βίας αστυνομικοί προσήγαγαν στελέχη και συνδικαλιστές του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

Μάλιστα, αυτό συνέβη, παρά το γεγονός ότι όλοι όσοι είχαν βρεθεί στα Εξάρχεια τηρούσαν όλα τα μέτρα προστασίας για τον κοροναϊό, σε αντίθεση με πολλούς από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο για να «φρουρούν».

Οι προσαχθέντες κρατούσαν πανό για την επέτειο από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Ρίζο, πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο Αττικό νοσοκομείο, Κώστα Τουλγαρίδη, εκλεγμένο σύμβουλο στην Περιφέρεια Αττικής με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, Κώστα Τριχιά στέλεχος της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση και Νίκο Αδαμόπουλο, στέλεχος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

«Το προκλητικό για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν τα τάγματα καταστολής της κυβέρνησης και του Χρυσοχοίδη είναι ότι σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί προσαγάγονται και μάλιστα με βίαιο τρόπο ήταν ότι «είναι εντολή» και επιπλέον σκαρφίστηκαν ένα απίστευτο ψέμα: Ότι «ήταν 6 αλλά οι δύο κατάφεραν και το έσκασαν» για να τεκμηριώσουν δήθεν ότι συνιστούσαν… συνάθροιση!» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Βίαιες Προσαγωγές στελεχών του ΝΑΡ και της νΚΑ:
Με εντελώς απροκάλυπτο τρόπο και με βία προσήχθησαν στελέχη…

Δημοσιεύτηκε από ΝΑΡ για την κομμουνιστική απελευθέρωση στις Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020