Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (22:00) το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) κόντρα στην Ομόνοια, στη ρεβάνς του 2-0 στο Καραϊσκάκη την περασμένη βδομάδα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ως μοναδικό στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με τους Κύπριους στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα δίνει ένα προβάδισμα στον Ολυμπιακό, όμως οι Πειραιώτες έχουν ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρτίνς έχει κατασταλάξει στο πλάνο και το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους με σχηματισμό 4-3-3 και με τον Εμβιλά να παίρνει φανέλα βασικού. Στο τέρμα θα είναι ο Ζοσέ Σα, με τους Ραφίνια και Χολέμπας στα άκρα της άμυνας και τους Σεμέδο και Μπα κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Η τριάδα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Μπουχαλάκη, Καμαρά και τον Εμβιλά λίγο πιο μπροστά τους, ενώ στα άκρα της επίθεσης όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται ο Βαλμπουενά και ένας εκ των Ραντζέλοβιτς ή Μασούρα, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Μοναδική εκκρεμότητα που μένει ανοιχτή είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ, με τον Ραντζέλοβιτς να είναι φαβορί, αλλά και τον Μασούρα να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Σέρβος εξτρέμ ωστόσο ταιριάζει καλύτερα λόγω της ταχύτητας του στο αποψινό παιχνίδι και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στην έναρξη της σεζόν, με αποτέλεσμα να έχει τον πρώτο λόγο για το αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Κρίστινσον, Σισέ, Παπαδόπουλος, Καφού, Μπρούνο, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν.