Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση της Viohalco

Mε δικαιώματα ψήφου 23,65% ο Ιπποκρατης Ιωάννης Στασινόπουλος

Το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του κ. Ευάγγελου Στασινόπουλου στη Viohalco κατήλθε του ορίου 25% (ήτοι 23,47% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Viohalco) κατόπιν διάθεσης του 18,99% των μετοχών της Viohalco που κατείχε.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού & Πολιτιστικού Έργου (Ίδρυμα ΚΙΚΠΕ) απέκτησε το 18,99% των μετοχών της Viohalco συνεπεία της ως άνω διάθεσης των μετοχών από τον κ. Ευάγγελο Στασινόπουλο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος ΚΙΚΠΕ χορήγησε στον κ. Ιπποκράτη Ιωάννη Στασινόπουλο, υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, την αποκλειστική εξουσία, ενεργώντας εξ ονόματος και για λογαριασμό του Ιδρύματος ΚΙΚΠΕ, να ασκεί κατά την κρίση του τα δικαιώματα ψήφου που συνδέονται με τις μετοχές της Viohalco που κατέχει το Ίδρυμα ΚΙΚΠΕ.

Κατά συνέπεια, αυτά τα δικαιώματα ψήφου αθροίζονται με τα δικαιώματα ψήφου που ήδη κατέχει ο κ. Ιπποκράτης Ιωάννης Στασινόπουλος στο όνομά του (4,66% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Viohalco). Συνολικά, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του ανέρχεται στο 23,65% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Viohalco.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk