Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στο Ανόβερο από τη γερμανική αστυνομία για την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν.

Η γερμανική αστυνομία έχει στείλει δυνάμεις στο Ανόβερο της Γερμανίας, όπου η αστυνομία διεξάγει έρευνα σε κτήμα κοντά σε νηπιαγωγείο σχετικά με την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν στην Πορτογαλία το 2007.

Η υπόθεση της μικρής Μαντλίν έχει πάρει νέα ώθηση μετά τη σύλληψη του βασικού ύποπτου για την εξαφάνιση της μικρής, του Γερμανού υπηκόου Κριστιάν Μπρίκνερ.

Η εκπρόσωπος Τύπου του γραφείου του Εισαγγελέα στο Μπράουνσβαϊγκ, Τζούλια Μέγιερ, επιβεβαίωσε ότι η Αστυνομία ψάχνει στον κήπο του σπιτιού.
Μάλιστα, στην έρευνα χρησιμοποιείται εκσκαφέας. Προφανώς οι αστυνομικοί υποψιάζονται ότι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση Μαντλίν είχε θάψει κάτι στην αυλή του σπιτιού, την περίοδο που έμενε εκεί.

Στο μεταξύ νέα διάσταση στην υπόθεση της απαγωγής και εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν δίνει μια γυναίκα στην Πορτογαλία η οποία υποστηρίζει ότι το κορίτσι είναι ζωντανό και ζει με μια γερμανική οικογένεια στην πόλη Αλγκάβρε που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 65 χλμ. από την περιοχή στην οποία εθεάθη τελευταία φορά.

Η γυναίκα αυτή υποστηρίζει ότι είδε έξω από σούπερ μάρκετ μια έφηβη η οποία είχε το ίδιο σημάδι με αυτό που είχε στο μάτι της η Μαντλίν.

«Τα μάτια της δεν ήταν ακριβώς μπλε, έφερναν περισσότερο στο πράσινο. Το σημάδι στο δεξί μάτι ήταν εμφανές. Είμαι σίγουρη για ό,τι είδα» είπε η γυναίκα.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με ανεξιχνίαστες υποθέσεις η γυναίκα υποστήριξε ότι είδε το κορίτσι, το οποίο υποστηρίζει ότι είναι η Μαντλίν, πριν από 3-4 χρόνια.