Απεγνωσμένα αποδείξεις για το Γερμανό παιδόφιλο που κατηγορείται για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ψάχνει η αστυνομία.

Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν την πρώην σύντροφό του Γερμανού, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για τον βιασμό ενός 72χρονης Αμερικανίδας.

Σύμφωνα με την Daily Mail η πρώην σύντροφος του 43χρονου περιγράφεται από ένα άτομο που την είχε γνωρίσει ως ένα ανήλικο κορίτσι από το Κόσοβο.

Οι αξιωματικοί ελπίζουν να εντοπίσουν τη γυναίκα, η οποία θεωρείται ότι έμεινε με τον ύποπτο Christian Brueckner σε ένα σπίτι κοντά στην Praia da Luz, στην Πορτογαλία, πριν από την εξαφάνιση της τότε 3χρονης Μαντλίν.

Η αγροικία του Αλγκάρβε, όπου κατοικούσε ο ύποπτος, απέχει 25 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο όπου η Μαντλίν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007.

Οι ντετέκτιβ θέλουν να εντοπίσουν την πρώην φίλη του, η οποία ενδέχεται να είχε εγκαταλείψει την περιοχή πριν από την εξαφάνιση της Madeleine, ενώ ο ύποπτος λέγεται ότι έμεινε στην Praia da Luz και πιθανότατα κοιμόταν σε ένα βαν.

Οι Αρχές ελπίζουν να μάθουν περισσότερα για τις κινήσεις του παιδόφιλου, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ίδιος δεν αποκλείεται να αποφυλακιστεί υπό όρους αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σοκαρισμένοι από τις εξελίξεις οι γονείς της Μαντλίν

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς της Μαντλίν μετά τις αποκαλύψεις για τον φερόμενο δολοφόνο του τρίχρονου -τότε- κοριτσιού.

Μάλιστα, ενδεικτικά είναι τα όσα είπε ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Κλάρενς Μίτσελ, ο οποίος δήλωσε ότι δεν μπορεί να θυμηθεί άλλη περίπτωση στα 13 χρόνια που ασχολείται με την υπόθεση, η αστυνομία να συνδέει έναν ύποπτο τόσο πολύ με την υπόθεση.

Η βρετανική και η γερμανική αστυνομία έκαναν έκκληση για πληροφορίες σχετικά με έναν γερμανό παιδόφιλο, ο οποίος βρίσκεται σε φυλακή της Γερμανίας και ο οποίος όταν εξαφανίστηκε η Μάντλιν, το 2007, ήταν 30 ετών.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας μάλιστα ανέφερε ότι δεν χάνουν τις ελπίδες τους, αλλά παραμένουν και ρεαλιστές.

«Η Κέιτ και ο Γκέρι αισθάνονται ότι πιθανόν να είναι πολύ σημαντικό» είπε στο BBC radio ο Κλάρενς Μίτσελ, ένας εκπρόσωπος της οικογένειας.

«Δεν έχουν εγκαταλείψει ποτέ την ελπίδα ότι μπορεί να βρίσκεται ακόμη στη ζωή, αλλά είναι ρεαλιστές» πρόσθεσε.