Ο Σέρτζιο Γκονθάλες είναι αυτός ο οποίος θα αποφασίσει για το μέλλον του Ανουάρ Τουχαμί στη Βαγιαδολίδ. Ο Ισπανός προπονητής είχε προτρέψει τον Ιανουάριο τον Μαροκινό χαφ να αποδεχτεί τον δανεισμό στον Παναθηναϊκό, αφού του εξήγησε ότι δύσκολα θα τον χρησιμοποιήσει.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον Αύγουστο ο Ανουάρ θα χρειαστεί να πείσει τον Σέρτζιο Γκονθάλες να τον εμπιστευτεί. Μία μεταβολή που δεν θα είναι εύκολη για τον ποδοσφαιριστή, αφού ο Σέρχιο έχει συγκεκριμένη άποψη για τον Ανουάρ και δεν φαίνεται να πιστεύει ότι ταιριάζει στα πλάνα του.

Ο 43χρονος coach δεν θεωρεί κακό μέσο τον Ανουάρ. Το αντίθετο, εκτιμά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του και κυρίως, τον χαρακτήρα του. Ωστόσο, ο Σέρχιο φρονεί ότι ο Ανουάρ δεν «δένει» με το σχέδιο του και αναζητά χαφ με διαφορετικό στυλ.

Φυσικά, ο Ανουάρ ξέρει πολύ καλά ότι δεν αλλάζει εύκολα η γνώμη του Σέρχιο. Ούτε έχει λάβει μηνύματα από τον προπονητή του όλο αυτό το διάστημα, γεγονός που λειτουργεί αποθαρρυντικά για την επιστροφή του στην Ισπανία. Για αυτό ο Ανουάρ στις τελευταίες δηλώσεις του, άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ανουάρ θα γυρίσει στην Ισπανία και θα αρχίσει προπονήσεις με τη Βαγιαδολίδ. Όμως, θα επιδιώξει μία συνολική συζήτηση με τον Σέρχιο το συντομότερο δυνατόν, ώστε στη συνέχεια να πάρει τις αποφάσεις του.