Η Eurolife FFH ανακοινώνει τη διάθεση του «εξασφαλίζω συστηματική επένδυση», ενός νέου επενδυτικού προγράμματος ασφάλισης ζωής που συνδυάζει την ασφαλιστική κάλυψη με τη δυνατότητα δημιουργίας κεφαλαίου, σε μακροχρόνιο ορίζοντα. Το νέο πρόγραμμα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Eurolife FFH με την Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ., θυγατρική της Eurobank και πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα σε διαχείριση κεφαλαίων.

Το νέο πρόγραμμα επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Eurolife FFH να παρέχει προσεκτικά σχεδιασμένες, καινοτόμες και σύγχρονες λύσεις που ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες, ενθαρρύνοντας τους ασφαλισμένους της να σχεδιάζουν το μέλλον τους με ασφάλεια. Απευθύνεται σε ιδιώτες που επιθυμούν να επενδύσουν μέρος του εισοδήματός τους και επιλέγουν ένα επενδυτικό όχημα, μέτριου ρίσκου και μακροχρόνιου επενδυτικού ορίζοντα που παρέχει προστασία σε περίπτωση απρόοπτου γεγονότος.

Με τον καινοτόμο του σχεδιασμό και με ελάχιστο μηνιαίο ασφάλιστρο €50, εξασφαλίζει πρόσβαση στις αγορές, χωρίς την προϋπόθεση διάθεσης μεγάλου χρηματικού ποσού, ενώ είναι διαθέσιμο μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Eurobank.

Το «εξασφαλίζω συστηματική επένδυση» αποτελείται από δύο (2) σκέλη, το ασφαλιστικό και το επενδυτικό, έχει ελεύθερη επιλογή προγράμματος από 15 μέχρι 40 χρόνια και συγκεντρώνει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Η αντιστάθμιση του επενδυτικού κινδύνου που απορρέει από τις διακυμάνσεις των οικονομικών κύκλων, μέσω τακτικών συμμετοχών σε διαφορετικά επίπεδα τιμών της αγοράς σε βάθος χρόνου.
  • Η ενεργητική διαχείριση της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ και η ευρεία διασπορά επενδύσεων μέσα από την ισόποση συμμετοχή σε δύο (2) διαφορετικά μεταξύ τους Αμοιβαία Κεφάλαια που επιλέχθηκαν ώστε να επιτυγχάνεται σε βάθος χρόνου, ισορροπία μεταξύ της προσδοκώμενης απόδοσής τους και του επιπέδου επενδυτικού κίνδυνου που τα χαρακτηρίζει. Συγκεκριμένα, το επενδυτικό σκέλος συνδέεται με την αξία μεριδίων των Υπο-αμοιβαίων Κεφαλαίων (LF) ABSOLUTE RETURN – Σειρά Eurobank και (LF) FUND OF FUNDS – BALANCED BLEND GLOBAL – Σειρά Eurobank, τα οποία αποτελούν Υπό-Αμοιβαία Κεφάλαια των Αμοιβαίων Κεφαλαίων (LF) και (LF) FUND OF FUNDS αντίστοιχα, της «Eurobank Fund Management Company (Luxembourg) S.A.».
  • Διαθέτει ασφαλιστικές καλύψεις με ευνοϊκούς όρους, σε περίπτωση απρόοπτου γεγονότος. Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου κατά τη διάρκεια της ασφάλισης, καταβάλλεται στους δικαιούχους που έχουν οριστεί στο ασφαλιστήριο ένα ασφαλισμένο κεφάλαιο, μεταξύ €5.000 – €10.000, επιπλέον της αξίας εξαγοράς του επενδυτικού σκέλους του ασφαλιστήριου. Επιπλέον σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας του αντισυμβαλλόμενου (για οποιαδήποτε εργασία), το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τη Eurolife FFH, με το ποσό των €750 ως ετήσιο ασφάλιστρο, για μεγίστη διάρκεια 10 ετών ή μέχρι τη λήξη του προγράμματος (όποιο συμβεί πρώτο).
  • Διαθέτει μια σειρά από παροχές, όπως, μεταξύ άλλων, ευελιξία στη συχνότητα καταβολής των ασφαλίστρων, δυνατότητα πραγματοποίησης εκτάκτων εφάπαξ καταβολών, αυτόματη αναπροσαρμογή του ποσού καταβολής του ασφαλίστρου, δυνατότητα αύξησης ή μείωσης του τακτικού ασφαλίστρου και δυνατότητα ολικής και μερικής εξαγοράς του λογαριασμού επένδυσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «εξασφαλίζω συστηματική επένδυση», μπορείτε να επισκεφτείτε ένα κατάστημα Eurobank ή μέσω του EuroPhone Banking 210 95 55 000 και της ιστοσελίδας www.eurobank.gr._

«ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ».