Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να μιλήσει στους παίκτες και να τονώσει το ηθικό τους ενόψει της επανέναρξης του ποδοσφαίρου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το κλίμα στον Ολυμπιακό, ενόψει της επιστροφής στην ποδοσφαιρική κανονικότητα, είναι εξαιρετικό. Και έγινε ακόμη καλύτερο μετά την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με την ομιλία του σε παίκτες και μέλη της ομάδας να προκαλεί ενθουσιασμό.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού έθεσε ως ξεκάθαρους στόχους την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, αλλά και τη μακροημέρευση στο Europa League, αρχής γενομένης από την πρόκριση επί της Γουλβς.

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στη σημασία της διετούς ανανέωσης του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς και κάλεσε άπαντες να μην επαναπαυθούν στην υπάρχουσα βαθμολογική διαφορά στο πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός να επιστρέψει πιο δυνατός.

«Να παλεύουμε με πάθος, μέχρι το τελευταίο λεπτό, σαν το πρωτάθλημα να ξεκίνησε τώρα. Να συνεχίσουμε την εξαιρετική φετινή πορεία, εκπληρώνοντας τα όνειρα του κόσμου του Ολυμπιακού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έκανε εκτενή αναφορά στο πόσο υγειονομικά ασφαλής είναι η Ελλάδα. Μίλησε για τη «θαυμαστή στάση των Ελλήνων πολιτών».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην προσωπική του εμπειρία με τον κοροναϊό και ζήτησε από παίκτες και μέλη της ομάδας να είναι προσεκτικοί, τηρώντας όλες τις οδηγίες των ειδικών.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: