Ο κ. Αντώνης Καραδερόγλου είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Σιδηρεμπορική Μακεδονίας (ΣΙΔΜΑ). Η συνέλευση της εταιρείας εξέλεξε νεό ΔΣ το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα με τον κ. Καραδελόγλου να αναλαμβάνει από σήμερα τα νέα του καθήκοντα.

Ο κ.Καραδελόγλου είναι χημικός, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών και αποτελεί στέλεχος της εταιρείας από το 2010, ενώ από τον Ιανουάριου του 2013 κατέχει τη θέση του γενικού διευθυντή της εταιρείας. Πριν την ένταξή του στο στελεχιακό δυναμικό της Εταιρείας, κατείχε από το 1985 διάφορες θέσεις σε εταιρείες του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ.

Ο κ. Δανιήλ Μπεναρδούτ στέλεχος της ΣΙΔΜΑ επί 39 χρόνια και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επι σειρά ετών, εξελέγη Αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

Η συνέλευση ενέκρινε και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΣΙΔΜΑ κατά 4,584 εκατ. ευρώ με την έκδοση 3.395.556 νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 1,35 ευρώ υπέρ της Μπήτρος Μεταλλουργική χωρίς δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων στο πλαισιο της απορρόφησης από τη ΣΙΔΜΑ στοιχείων του ενεργητικού και παθητικού της Μπήτρος Μεταλλουργική.