Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή του. Είναι η ομάδα του. Είναι τα πάντα για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει δοξάσει την ερυθρόλευκη φανέλα και δίνει σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό του εαυτό.

Ο διεθνής φόργουορντ έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ, κερδίζοντας την αγάπη και τον σεβασμό των οπαδών της πειραϊκής ομάδας, αλλά και των αγνών φιλάθλων που λατρεύουν την πορτοκαλί θεά.

Ο εκ των ηγετών και αρχηγών του Ολυμπιακού μίλησε στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι και ευχήθηκε να παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι και να ολοκληρώσει την καριέρα του στη αγαπημένη του ομάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Καταιγισμός ερωτήσεων. Τι να πω, ο στόχος μου είναι λίγο-πολύ γνωστός. Να έχουμε την υγεία μας, να προσφέρουμε όσο μπορούμε ακόμα. Μακάρι να συνεχιστεί η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό, να κλείσω την καριέρα μου εδώ που το επιθυμώ πάρα πολύ. Δεν μπορείς να κάνεις όνειρα και πλάνα όταν γύρω σου γίνονται όλα αυτά, Δεν προσπαθώ να το αποφύγω, αλλά στο μυαλό μας βρίσκονται ο ιός και η κρίση, προσωπικά νιώθω άβολα να μιλάω για το μέλλον μου. Ξέρει ο κόσμος ποιο είναι το όνειρό μου. Μακάρι να έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, να την ευχαριστιέται ο κόσμος και να ξαναέρθουν επιτυχίες που το θέλουμε πάρα πολύ».

Για το αν θα συνεχιστεί η Ευρωλίγκα: «Ο καθένας έχει τη γνώμη του, προσωπικά το βλέπω δύσκολο να συνεχιστεί. Αν δεις τί γίνεται στην Ισπανία και τη Ιταλία τις τελευταίες ημέρες, το θεωρώ δύσκολο. Πώς θα πας να παίξεις εκεί, όταν οι νεκροί περνούν κάτω από τα σπίτια τους με τα φορτηγά; Είναι δύσκολο και ψυχολογικά. Έτσι το βλέπω για εκείνους. Θα μπορούσαμε εύκολα να είμαστε στη θέση τους. Όταν βλέπεις φορτηγά με νεκρούς, πώς μπορείς να πας να παίξεις με έναν άνθρωπο που φοβόταν και φοβάται για την οικογένειά του; Ίσως είναι μία λύση μέσα από τον αθλητισμό να μπορεί να περαστεί ένα μήνυμα ότι η ζωή προχωράει, αλλά όλα σχετικά είναι. Αλλά σκέφτομαι τί περνάνε οι χώρες αυτές, πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο και αυτά που περνάει. Προσωπικά, τους συμμερίζομαι”, ανέφερε μεταξύ άλλων.