Το μηνιαίο περιοδικό «STARTUPPER MAG», την Κυριακή με «ΤΟ ΒΗΜΑ»

Γνωρίστε τον κόσμο της νέας επιχειρηματικότητας

STARTUPPER MAG

Το μηνιαίο περιοδικό της ελληνικής Startup σκηνής

 

Σε αυτό το τεύχος

To HealthTech έτοιμο να σώσει την ανθρωπότητα

Μείνετε ασφαλείς, μείνετε σπίτι!

Σε μια πρωτοφανή περίοδο, αυτή μιας πανδημίας, το τεύχος Μαρτίου 2020 του Startupper Mag στην ουσία ξαναγράφτηκε σε μεγάλο βαθμό έτσι ώστε να δώσει στους αναγνώστες την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον χώρο του Health Tech, της ιατρικής τεχνολογίας δηλαδή, στον οποίο χιλιάδες Startups σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, αναπτύσσουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Προϊόντα τα οποία μπορεί να είναι από μια εκτυπωμένη αναπνευστική βαλβίδα έως την ανάπτυξη διαγνωστικών τεστ και φάρμακα για τον ιό SARS-CoV-2 (ή τον ιό που προκαλεί την ασθένεια COVID-19).

Αυτές οι Startups και οι ιδρυτές τους συνήθως προέρχονται από ερευνητικά εργαστήρια και επιζητούν συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες και την φαρμακοβιομηχανία έτσι ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία της καινοτομίας και να βγουν τα προϊόντα πιο γρήγορα και πιο φθηνά στην αγορά.

Στο επόμενο τεύχος αλλά και στο Startupper.gr θα επανέλθουμε στο θέμα Health Tech από μια και η ελληνική Startup σκηνή είναι εξαιρετικά πλούσια στον συγκεκριμένο χώρο. Στο τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Μαρτίου σας παρουσιάζουμε επίσης δυο Startups από το χώρο της υγείας και της παράδοσης προϊόντων, την Hermes Healthcare κα την Stoferno.gr, οι οποίες και οι δύο είναι εξαιρετικά επίκαιρες αυτή τη περίοδο για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια. Στις σελίδες που είναι αφιερωμένες στις Scaleup εταιρείες, αυτές που αναπτύσσονται ταχέως ή βρίσκονται σε αυτό τον δρόμο, θα βρείτε την Irida Labs, άλλη μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας από τη «μήτρα τεχνολογίας» της Πάτρας η οποία πρωτοπορεί στον τομέα της οπτικής αναγνώρισης και στο Internet of Things.

Επίκαιρο είναι και το δεύτερο μεγάλο αφιέρωμά μας στα online σούπερ μάρκετ, τα οποία έχουν βρεθεί επίσης στο προσκήνιο λόγω περιορισμών στην κυκλοφορία και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες οι οποίοι μπορούν να παραγγείλουν από ψιλικά προϊόντα έως τα ψώνια της εβδομάδας από το κινητό τους!

Το τεύχος επίσης περιλαμβάνει και ένα εξαιρετικά χρήσιμο αφιέρωμα σε 20 υπηρεσίες και εργαλεία online τα οποία θα λύσουν τα χέρια των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και όχι μόνο, γλιτώνοντας στους επιχειρηματίες χρόνο και χρήμα επιτρέποντάς τους να εστιάσουν στα της επιχείρησής τους κι όχι σε τεχνικά θέματα.

Το «STARTUPPER MAG», που κυκλοφορεί κάθε τελευταία Κυριακή κάθε μήνα, καταγράφει και αναλύει όσα συμβαίνουν στο πολλά υποσχόμενο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να ανοίξει τον κόσμο της νέας επιχειρηματικότητας και των Startups στο ευρύ κοινό, ενημερώνοντας για το σήμερα και το αύριο αλλά και βοηθώντας τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να σχεδιάσουν την πορεία τους μέσα από μια δύσκολη αλλά πολύ συναρπαστική διαδρομή, γεμάτη ευκαιρίες για τους ίδιους αλλά και για τη χώρα μας.

Την ευθύνη της έκδοσης του «STARTUPPER MAG» έχει η ομάδα του Startupper.gr, το οποίο αποτελεί ένα από τα λίγα ηλεκτρονικά μέσα που παρακολουθεί την ελληνική Startup σκηνή και το μοναδικό που έχει εστιάσει τη θεματολογία του στη νεοφυή επιχειρηματικότητα, παρακολουθώντας όλα όσα συμβαίνουν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Το Startupper.gr αποτελεί το βασικό σημείο αναφοράς, από το οποίο περνούν όλες οι ειδήσεις που αφορούν το οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα, ενώ στα πέντε και πλέον χρόνια της λειτουργίας του έχει βρεθεί σε εκατοντάδες εκδηλώσεις, είτε αυτές συμβαίνουν στο εσωτερικό της χώρας, είτε στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό το «STARTUPPER MAG» αποτελεί μια φυσική εξέλιξη για το Startupper.gr και του Westart.gr αποτελώντας το πρώτο και ταυτόχρονα το μοναδικό περιοδικό που έρχεται να καταγράψει την ελληνική Startup σκηνή σε συνεργασία φυσικά με το κύρος και την δύναμη μιας ιστορικής εφημερίδας όπως «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25
(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίων: «Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος»: €1,00 και «Νίκησε την γκρίνια»: €0,70)